Honda Honda Ses Dylan 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

walla ben o sise girdikten sonra devam etmeyi çok anlamsız görüp anında geri döndüm. Zaten Rivanın görülcek bi tarafı yoktu her yer sis duman.. Polonezköy zaten ayrı bi havadaydı arabalar resmen kuyruk oluşturmuştu ne varsa.. ömerli pendik vs derken ben 180 km yol yapmışım :)

Yan çantalar güzel. Ama 2. kişi için yer kalıyormu onlar takılınca??? Bana kalmıyor gibi geldi.

Kalıyo kalıyo merak etme.. bizim Dylanlar zaten normalde dar aletler ama çantayı koyunca genişliyor bile :)
dylan7.jpg

Çamurluk zaten sökelim diyenlereydi. Sökünce böyle oluyor. Ama ilk resimdeki çamurluk farklı dikkat edin.. SH300'ün çamurluğu o.

Son düzenleme:
Erhan,
Geçmiş olsun. Haftaya yapalım buluşmayı, havalar bozdu gene.

Erdoğan abey,
Arka çamurluğun sökülme olayını Mototal'e dün sordum. Oytun bey çıkmaz dedi. Çıkaran nasıl becermiş acaba? çamurluğu çıkarınca plakayı nereye monteleriz? çünkü çamurluk üstü benzin deposu.
bu arka lastik üstündeki siyah çamurluğu nasıl uzatırız ya da ek bi parça nasıl konur nexuslarda ki gibi?
Bunlara çözüm üreticek bişi bulursak bi şeye benzer yoksa eziyet gibi duruyo

çok basıyorsun heralde :) gerçekten fazla yakıyormuş bence servise git baksınlar sağına soluna normalde 9 lt ile 240 km rahat yapabiliyorsun basarsan 220-210. Çok basarsan 180 km. Ama 165 çok fazla.

ya çok basmıyorum aslında . hatta bu bi depoyu hep şehir içinde gezdim. yalnız alakası var mı bilmiyorum ama benim motorun soğutma suyu azaldıydı . bi arkadaş otomobillere konan cam suyu varya ondan koy dedi. ben de öyle yaptım. onun bi etkisi olmuş olabilir mi ?

soğutma sıvısı yerine cam suyu mu koy dediler?
o konuda pek bilgim yok ama cam suyu adı üstünde cam suyudur :)
sağdan soldan duyumlarla motora bişey yapmamak lazım.
aç telefonu servise sor derim ben şahsen.
Yanlış bişi yapmaktansa yapmamak daha iyidir.

20kw kaç hp dir?

Son düzenleme:
ErdoganAktas yan çantaları görünce biraz yorum yapmak istedim. 2 gün önce Kappa soft çanta aldım motoruma 22lt genişletilmiş haliyle 28lt oluyor çantaların her biri. Çiftinin fiyatı 100euroydu. ben 150ytl ye aldım. yanında bagaj sabitleyicisi, yağmurluğu ve sırtta taşıma aparatıda çıkıyor.
görüntü olarak böyle oldu
09042007oq3.jpg
,

09042007001lz2.jpg

09042007002wy2.jpg

09042007003gr7.jpg

09042007004yr0.jpg

09042007005oc9.jpg

09042007006nh0.jpg

Son düzenleme:
Ya bu soğutma suyunun azaldığını nerden anlıyorsunuz? ben onca yol yaptım 20.000 km. deyim ne suyunu değiştirdim, ne de fren hidrolik yağını..

Kappa çantalar da güzel durmuş aparatı nasıl birşey acaba? Çantalar kolayca çıkarılabiliyor mu? Bizde gitsek aldığın yerden alabilir miyiz? yoksa fuarda mı almıştın? Bizim bu motorların yan çanta aparatı yok mecburen birşey yaptırtacağız.

Çamurluk nasıl yerinden çıkmıyor yahu? böyle sacma cevap görmedim. Oraya nasıl takıldıysa öyle çıkar. Benimki yakında değişecek nasıl çıkarıldığını söylerim. O çamurluğun çıkarıldığı yerdeki yerlere de başka bir şey takılabilir. Ama bu işler ciddi işçilik isteyen seyler. Yoksa elinizdeki alet arkadan bakınca kıçı bası belli olmayan alelacele toplanmış çin motorlarına döner.

hiçbir aparata gerek olmuyor. selenin altından sabitleniyor. uzun yol için aldım. şehiriçinde kullanmak zor olur görüşündeyim ama uzun yolda çok faydasını göreceğim kesin. her motora olabiliyor bu çantalar.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
erdoğan ellerine saglık çok güzel olmuşlar ben göztepe oto sanayi sitesindeyim yardımcı olacagım bir şey olursa cekinmeyin elimden geleni yaparım

Kesinlikle... Ben geçen sene sırt çantasını ön araya koyup bagaj üstüne bagaj yapmıştım yine de yetmemişti. Elaltında birşeyler de gerekiyordu.. bu çantalar oldukça kullanışlı olacaktır. Ben aparatı çantadan ziyade sehir içinde kullanırken çantaları çıkardığımda aynı zamanda koruma demiri gibi iş görsün diye yaptırmayo düşünüyorum çünkü düştüğünde yan yatırırsak felan yan karenajlar çok pahalı.

Servet seni düşünmedi değilim zaten, daha evvel bir kaç kişi bir araya gelsek bunları çözeriz dediğimde düşündüğüm o bi kaç kişiden birisin.
Sen bana bu aparatı orada yaptırabilir miyiz yaparsa orda kim yapar ona bi baksana? ben malzemenin orjinali bulurum büyük ihtimalle. Ama önemli olan bağlantı noktalarını bizim aletlere göre ayarlatmak. Tabi bunu sıfırdan yaptırtacağız.

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
bence cantanın altında demir olsa daha iyi olur bu cantalar her yerde var kalite kalite 100,00 ytl ye kadıköyde kızıltoprakta herkeste var

Bu aparat işi baya başarılı bieye benziyo, yapıp hondaya satsak güzel olabilir :p

9885_PL175.jpg

Abicim ilk resimde demirli olarak gösterdiğim aparat olmazsa cantanın bi espirisi yok zaten. Aparatın en önemli görevi çanta yokken karenajı korumak :) zaten çantalarda kolayca sökülüp takılabilen cinsten. Dolayısıyla sürekli çantalı gezmeyiz zaten.. kimbilir o çantada kaç paradır ya.. haftasonu samura motordan alırım fiyatlarını.

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
beyler ön farı değiştirdim harika oldu hemde xenon taklidi 5 ytl gece mükemmel yanıyo

O 5 Ytl olandan bende taktırdım sonra görenler "abi ne oldu farın neden söktün?" dediler.. halbuki yanan far taktırdığım fardı.. Meğer daha iyi ışık verem kalitelileri de varmış.. :)

Ama sen milletin 25 ytl ye taktırdığı philips farı 5 ytl ye taktırdıysan onu bilemem hafta sonu hemen benimkine de taktıralım :)

Ne de olsa sanayideki dostların o farı bize sattığı paraya sana satacak değil ;)

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
ben yanıma alırım ampülleri takması basitmiş öğrendim hallederizhava iyi olsunda buluşalım

yusuf kardeşim you tube de görüntüne denk geldim o ne sürat yav motorun markasını bile göremedim kiminle yarışıyodun öle

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
erdoğan bu pazar değilde öbür hafta pazar bir gezi düzenlesek izmite doğru piknik mangal ne dersiniz nasıl olur arkadaşlar artık katılım bekliyoruz

Bu kumaş yan çantalar gerçekten güzel.peki nasıl bağlanıyor, sele altından geçip seleyi üzerine mi kilitliyoruz, arada sıkıştığı halde sele rahat kapanıyormu? Eğer almak isteyen birkaç kişi olursa toplu alım yapabilirmiyiz?
Dezavantajları da olabilir(kaskı almaz tahmin ediyorum) ama her motora uyması ilerisi için de kullanışlı bir özellik.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar