yaw benim sube sultanbeyli de oraya kadar kim gitcek diye üşendim, 1 senedir gitcem gidemedim. Oraya gitseydim orada halledebilirdim. Herkes bağlı bulunduğu subeye gidip halledebiliyormuş.. Tabi her yer para tuzağı orda da sanki iş yapmış gibi ruhsatı değiştirdik diye 40 ytl alıyorlarmış.
Al birini vur ötekine..
Demek oluyor ki sıfır motosiklet alacaklar ruhsatlarını alırken mutlaka motorlarının muayene süresine dikkat edecekler. Sıfır motorların ilk muayene süresi 3 yıldır. Ama yurdum polisi bize tebliğ edilmedi diye hala 1 yıl yazıyor, sonra elinde evrakla gidince üzerine 40 YTL alıp o tarihi değiştiriyor. 2005 yılında resmi gazete de yayınlanan bir kanun nasıl bize tebliğ edilmedi diye uygulanmıyor bunu anlamış değilim.
Yerinde olsam Honda Türkiye'yi ayağa kaldırırım. Nitekim geçmişimde bolca vukuatım var bu konuda. Honda Türkiye beni iyi bilir.
Sıfır motosiklette olcak seyler değil bunlar. Seni mağdur edemezler. Hondaya yakışacak bi davranış değil. Hemen yenisini vermeliler..
Hondanin Halkla ilişkiler birimine bu e-posta adresinden
[email protected] ulaşabilirsin. Sorununu yazılı şikayet olarak da mutlaka ilet. Tüketici hakları, honda kalitesi vs. de mutlaka ilgilenirler. Sorununu yaz bakalim ne yanit verecekler.