abi bence de daha iyi olabilir dylan ın lastikleri.. kuru zeminde ok ama ıslak zeminde standart lastikler ile cok temkinli olmak lazım..
izel özellikle sen ıslak zeminde gaz verirken dikkatli olmalısın![]()
yağmurlu havalarda zincir takıyorum kaymasın die
arada ay sonunda ki fuara gidelim cümbür cemaat?
Silver nasıl anlatmıyosun hiç.
arkadaşlar honda dylan dan hiç memnun değilim hiç seri değil kullanımıda çok zor övdüğünüz kadar değilmiş
bu motor şe:cat: hir içinde çok rahat kullanılıyo ya
Aramıza yeni katılan Dylan kullanıcısı Gülçe ve sersin1978 arkadaşlarımıza hoşgeldin demek istedim.
Merasim töreni yapmak isterdik ama havalar soğuk ve yağmurlu gidiyor özür dileriz
Havalar ısınınca buluşmalarımıza katılım sağlarsınız inş.
Herhangi bi problemi olan varsa bilgimiz doğrultusunda yardımcı olmaya çalışırız.
Erhan,
Büyük motorun derdi de büyük olur derler. İtalya'dan kap bi fren kiti kendine gelsin motor.
2-3 davetiye de bende var, toplanıp gideriz havalar müsait olursa.
sersin1978,
İçimden bi ses atıyosun demek istedi ama demiyorum bak :queen:
Kullanımı neden zormuş mrk ettim. Hız olayı görecelidir neye göre kıyasladığını yazarsan bizimde bu konuda fikrimiz olsun.
Herkese güvenli, kazasız, neşeli sürüşler efenim.
daha önce ne kullanıyodun? ya da seriliğini ne ile kıyaslıyorsun?
TAM TERSİ ÇOK MEMNUNUM ACABA YAZDIKLARIM OKUNUYOMU DİYE MERAK ETTİM. okunuyomuş. ilk buluşmaya geleceğimden emin olabilirsiniz.ben motorculığa gerçekten önem veriyorum ve arkadaşlığa . aranıza yeni katılan biri olarak hiç kimseden bir hoş geldin cümlesi duyamayınca üzüldüm açıkçası. hepinizin bu kadar duyarlı olması çok güzel ortaya böyle bir laf atarak ta olsa sizlerden mesaj almak güzel .arkadaşlar bir şaka yapalım dedik kızmayın.bu arada gülçe hoş geldik dylan cıların grubuna ilk buluşmada görüşmek üzere.
tekrarlıyorum dylan çok güzel bir motor .benimki daha 1000 km de oldugu için 110 u geçemedim rodajıyla ilgili olduğunu biliyorum ama 110 da yeter.fuara gitmek için buluşma yerini kim belirliyo arkadaşlar
Fuar organizasyonu muthiş olmuş.. bende mutlaka geleceğim beni de mutlaka yazın. Aramıza yeni katılan arkadaşlar HOŞGELDİNİZ!!!.
Havalar düzelsin ilk buluşmamız müthiş olacak bunu şimdiden görebiliyorum.. Silverciler!.. bizi geriden takip edin..
Moral bozacak bir durumum yok arkadaşlar.. yine eskisi gibi basiyom! 120 den aşşağı hiç inmiyom!![]()