Honda Honda Ses Dylan 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

fuar çok iyiy değil yeni bir şey yok... ay sonundaki çok daha iyiy olacak sanırım..dylan 5.500 istiyorlar bu arada ve oraradaki en güzel scooter...

beyler bende ıstemıye ıstemıye dylınımı verdım artık . yeni motorum gilera runner artık .:mrgreen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ArkadaŞlar Mrhb Ben Servet Maltepeden Benİmde Artik Bİr Dylanim Var Bende Araniza Katildim

Dylan Cilar Nerede Yahu Kİse AkŞamlari YaziŞmiyomu

arkadaşlar scooter cıları toplayalım ve bizde bir gezi düzenleyelim nedersiniz

iyi akşamlar arkadaşlar,sohbete katılmak isterseniz beklerim

Son düzenleme:
Ciddi birşey değil ama kaza yaptım

Hep söylerim dikkatli olun diye ama, bazen ne kadar dikkat etsenizde boş oluyor. Bugün yollar hafif ıslak ve çok kaygan olduğu için olabildiğince temkinli ve yavaş gidiyordum. Ara sokaklardan birinde her zaman yaptıkları gibi yolu dikey şekilde kazıp üstünü toprakla kapatıp gitmişler. Camlarda su damlacıkları olduğundan çukurun derinliğini de tam kestiremediğim için yavaşlamak üzere freni sıktım. Biraz fazla sıkmış olmalıyım ki ön teker kaymaya başladı. Freni bıraktıysam da nafile, dengemizi kaybettik ve motor bir tarafa ben bir tarafa uçtum. Allahtan hava soğuk diye yola tam korumalı çıkmıştım. Bende birşey yok, motorun yan tarafı hafif kırıldı ve çizildi daha beteri ön cam dağıldı. Belki üzerinden geçip gitsem hiçbir şey olmayacaktı ama olacağı varmış ne diyelim.

Cam varken farketmiyormuşum cam ne kadar faydalı birşeymiş. Hemen yeni bir cam edinmeliyim. Tek cam fiyatları konusunda bilgisi olan var mı acaba?

Büyük geçmiş olsun Erdoğan abi. Gerçi siz mecbursunuz ama yağmurlu havada mümkün olduğunca binmemek lazım. Nekadar dikkat etsende standart lastikler kayıyor.

Teşekkür ederim arkadaşlar.

Yusuf yeni motosikletin hayırlı olsun.
Aldığın Runner, Nexuslara benzeyen yeni modellerden mi?

geçmiş olsun

Erdoğan abi geçmiş olsun, allahtan sana bişey olmamış.
Başına gelmeyince insan hiç olmayacak sanıyor. Yarın Ankaraya da gelir yağmurlar.Bi süre dinlenecek bizim fırlama..

Tekrar geçmiş olsun
sevgiler
Emrah

Forumdan Uzaklaştırıldı
mrhb ben servet aranıza yeni katıldım dylanımla yazışmalarınızı sürekli okuyordum erdoğan abi geçmiş olsun bu arada benim yerim göztepe sanayi sitesinde elimden bir şey gelirse yardımcı olmaya çalışırım mototal de tanıdıklarım var fiyatta bir ayarlama yaptırabilirim

arkadaşlar bu arada motorlarınıza rulman .kayış. keçe lazım olursa herkes çekinmeden gelebilir. firmamın adı MAS RULMAN göztepe oto san sit

Son düzenleme:
Çook geçmiş olsun, yağışlı havalarda özellikle ilk yağdığı zamanlar çok dikkat etmek gerekiyor...

Abicim çok büyük geçmiş olsun, yağmur ilk yağdığı zaman yollar çok kaygan oluyor dikkat etmek lazım sonrasında ise pek bi sorun yok ben sürekli yağmurda kullanıyorum. Şu cam fikrine alışamadım bir türlü ben rüzgarı seviyorum:)

Forumdan Uzaklaştırıldı
arkadaşlar bana dylan ın arka çantası lazım gri renk ikinci elde olur satmak isteyen ve ya uygun bulabileceğim kaliteli bir yer bilen varsa önerilerinizi bekliyorum

geçmiş olsun...kaza çok keyif kaçırıcı ama size birşey olmaması önemli... bu arada havalar soğuk diye sağlam giyiniyoruz ama yazın da ihmal etmemek gerekir bence...

Geçmiş olsun Erdoğan Abi,

sende bişey yoksa gerisi boş.
lastik mi bakınalım acaba?

wes

geçmiş olsun

Erdoğan çok geçmiş olsun, bu yolların hali ortada geçen bende düşüyordum az kalsın,aman daha dikkatli olalım.

wes

bence de

Geçmiş olsun Erdoğan Abi,

sende bişey yoksa gerisi boş.
lastik mi bakınalım acaba?

abi bence de daha iyi olabilir dylan ın lastikleri.. kuru zeminde ok ama ıslak zeminde standart lastikler ile cok temkinli olmak lazım..

izel özellikle sen ıslak zeminde gaz verirken dikkatli olmalısın:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar