Selam arkadaşlar epeydir sessiz sekilde takip ediyordum forumu.. Aslında bu aralar çok yoğunum yazmaya da fırsat bulamıyordum.
Erhan yeni motorun hayırlı olsun. Bi hafta sonu buluşma tertipleyelim de hasret giderelim hatta güzel bi günde gezinti yapalım..
İzel sende durumlar nasıl? onca modifiye işinden sonra motorun nasıl sağlığı yerinde mi?
Ben belki yaz sonu buna artı olarak büyük bi alet almayı planlıyorum (250-400cc civarı) ama bunun ne olacağı konusu henüz net değil. Gecenlerde Runner in yeni modelini gördüm nexusun ufak kardeşi gibi bayaa hoşuma gitti ama inceleme fırsatım olmadı yolda görmüştüm.
Bu arada muayene sürem dolmuş. Aslında sıfır araçlarda 3 yıl ama bizim ruhsata 1 yıl yazılmış yoldaki polise derdini anlatamazsın böyle bi durumda.. Yakın zamanda araç muayenesini yaptıran oldumu ne yapmak gerekiyor? Ne istiyorlar? bilen yazarsa sevinirim.
Erhan,
Tekrar hayırlı olsun. Kazasız, belasız sürüşler efenim.
Erdoğan abeyy nerdesin yahu?
İyidir abi motor canavar gibi, sesi güzel, ilk 2-3 sn den sonra fırlıyor.
max hızını ölçemedim daha 125km den sonra tırsıyorum ayıptır sölemesi
Bence de havanın güzel olduğu bi haftasonu, haftaiçi buluşalım gezelim, bişiler içelim.
Bu muayene olayı hakkında detaylı bilgi forumda yararlı bilgiler bölümünde yanılmıyosam vardı. Bi bakın istersen.
Keyifli sürüşler cümleten.