intercom ne ıse yarıyor erdogan abi.
.
.
.
Satınca hepiniz pişman olup gelip buraya ağlayacaksınız.
.
.
Arkadaşlar Merhaba,
Google üzerinden sayfanıza ulaştım; tam yerini bulmuşum dedim, epey bir saat de yazdıklarınızı gözden geçirdim. Sizin değerli görüşlerinize ihtiyacım olacak.
1. Ben yeni motor ehliyeti almış, 40'a doğru ışık hızında yol alan, senelerdir istanbul'un trafik çilesini 4 teker üzerinde çekmiş birisi olarak; gerek orta yaşa bunalımı gerekse de trafik sorunu yüzünden motor almaya karar verdim. Genel soru şu: ne alayım?
2. İlk sorunun çok genel ve manasız olabileciği kaygısıyla detaylandırayım. Beşiktaş'ta oturup Maslak'ta çalışıyorum. Ev iş arası gelip gideceğim. Hafta sonu en fazla Şile yaparım, hanım'ı da bindirebilirim arkaya belki. Öyle vitesle falan da uğraşmak istemiyorum. Scooter'mıdır cevap? Su soğutmalı olması çok mu önemli? Fiyat iki katına vuruyor yaklaşık.
3. Buradaki yazılardan gördüğüm, Dylan iyi bir motor. Internet'ten alternatiflere falan baktım. Kanuni Bobcat falan var. Dylan'ı kesinlikle tercih mi etmeliyim? Benim derdim sorunsuz kullanmak. Bir de trafikte kıvrak olması var.
4. İkinci el fiyatlarına baktım, en az 4000 YTL civarında sahibinden.com'da. Sıfır almak daha mantıklı görünüyor bu durumda, doğru mudur?
5. Şimdi mi alayım, motor fuarını mı bekleyeyim? Bu fuarların bir avantajı oluyor mu?
6. İstanbul avrupa yakasında bilgili ve ilgili bir bayi önerir misiniz? Çünkü motor ile birlikte ekipman da alacağım. Fahiş de olmasın, dandik de olmasın istiyorum; optimum kask vs seçiminde satıcı önemli sanırım.
7. Başka dikkat etmem gereken unusurla neler?
Teşekkürler.
Kamber AYDIN
Yaklaşık 2 saat önce dylan'ını satmış birisi olarak sana deneyimlerimi aktarayım.
Ben sıfır almıştım ama ben aldığımda 2.el dylan bulmak cok zordu. bulabilseydim ben sıfır almazdım. Servisine baktırırsın, expertiz raporuna göre karar verirsin. Dylan saglam bi scooter dir. piyasada bulacagın en kötü dylan bile sıfır alacağın bobcat den daha sorunsuz olacaktır. ikisini de kullandım.arkadasım da bobcat var.devamlı problem cıkartıyor. uygun fiyatlı dylan bulman zor degil. bi dünya ilan var.. sakın ama sakın bobcat alma.(bence)
Sıvı soğutma olayına gelince, dylan max gücünde 8500 devir cevirir. bu hic de hafife alınacak bir devir degil. motorun verimli calışabilmesi icin etkili bir sogutma gerekir. hava sogtmalı motorlarda bu verimin stabilitesi her koşulda garanti edilemeyebilir. Sıvı sogutma burada devreye girer. ve her koşulda motorunun verimli calıştıgını bilirsin.
izel, belki yarın belki yarından da yakın) şaka şaka o kadar yakın degil.. gelişmelerden haberdar ederim..
Erhan, adaşım, Burgman lara ben oldum olası ısınamadım. silver'ın sesi,konforu,performansı bence daha iyi.Ve yine benim öngörüm, artçı için silver ınkiden daha rahat bi oturma alanı yok.(diğer maxi lerle kıyaslandığı zaman)