Honda Honda Ses Dylan 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Katılım
20 Şub 2006
Mesajlar
1,105
yaw arkadaşlar yok mu dylanında problem çıkan bi arkadaş ya bi beyin fırtınası koparalım şurda..sıkıldım walla motordan haa:):)derdi yok tasası yok ne lan bu,satacağım walla böyle devam ederse iyiki motor aldım macera yaşayacağız dedik:)

inegölden bu forumu,bizi takip eden bi abimizi daha dylancı yaptık arkadaşlar bi hayırlı olsun diyelim değil mi hep beraber..işler dolayısıyla pek giremiyor ama sürekli takipteyim dedi:)
saadettin abi hayırlı olsun tekrar motorun kazasız belasız kullanmak nasip etsin..inegöle gelince mutlaka arayacağım..tekrar eskişehire de beklerim..
 
Katılım
13 Ara 2004
Mesajlar
13,918
Muratd senin nickname'in ne anlama geliyo !

Murat d , "D" diesel motorun kısaltması mı ?

Murat d , D harfi "Pentium D Dual core" Çift çekirdekli işlemci gibi
sen de çift çekirdekli misin ?

Yoksa Murat D , D harfi soyadının kısaltması mı ?
 
Katılım
17 Nis 2006
Mesajlar
144
Dylan'ın parçasıda pahalı. Servise gidince çeşitli parçalarının fiyatlarını bi soruverin, hakketen pahalı. Mesela bende de siyah dylan var, siyah olan tüm grenaj (plastik aksam, kaporta)1000 YTL üzeri fiyatı varmış.

Başka ne diyimki, hmm. fiyatıda sık sık zamlanıyo, bakın 5300YTL olmuş. Dibe bence Dylan'ın en önemli eksiği ;
Bunu satıp daha büyük motor için sermaye yaparım bu motorda pek yemez, kıyamazsınız, satamazsınız, ne yani şehir içinde 500lük 600lük motorlarlamı gezeceksiniz, o alacağınız motorla anca uzun yol yaparsınız, şehir içine bi scooter lazım nasıl olsa, kıçınız dylan görmüş aşşasıda kurtarmaz artık. Yani Dylan aldınızmı, o para gitti demektir, başka motora sermaye olmaaaz... Daha büyük motora geçeceksen sıfırdan para biriktirecen.... Tabiikde benim düşüncem, herkeş katılmaya bilir, satıp daha sonra büyüğünü alayımcılardansanız daha baştan dylan almayın. Yine benim tahminim daha önceden Dylan kullanmış şimdi 500lük motora binen birini pek göremiyeceğiz, ama hala bir Dylan'ıda olan 500lük motor kullanıcıları görebiliriz. :)))
 
Katılım
20 Şub 2006
Mesajlar
1,105
Mengu16' Alıntı:
Muratd senin nickname'in ne anlama geliyo !

Murat d , "D" diesel motorun kısaltması mı ?

Murat d , D harfi "Pentium D Dual core" Çift çekirdekli işlemci gibi
sen de çift çekirdekli misin ?

Yoksa Murat D , D harfi soyadının kısaltması mı ?


birader kusura bakma da hakikaten boş bi adam olduğunu bu mesajından sonra anlamış bulundum..

lafa bak sen de mi çift çekirdeklisin?

bu ne yaa şimdi???:pr: :pr:
 
Katılım
26 May 2006
Mesajlar
337
Mengu16' Alıntı:
Muratd senin nickname'in ne anlama geliyo !

Murat d , "D" diesel motorun kısaltması mı ?

Murat d , D harfi "Pentium D Dual core" Çift çekirdekli işlemci gibi
sen de çift çekirdekli misin ?

Yoksa Murat D , D harfi soyadının kısaltması mı ?

Mengü aradaşım hayırdır çin malları bölümünde fazla sıkılıp sağa sola mı laf atmaya başladın?

Bu nickinin sonundaki 16 nedir?
- 16, Bursalı mısın?
- 16, yoksa yaşın mı?
- 16, yoksa IQ mu? :queen:
 

hbs

Katılım
4 Nis 2006
Mesajlar
4
Merhaba tüm Dylan'cılar. Ben de hayırlısıyla bu akşam gümüş rengi Dylan'ıma kavuşuyorum. Ama şimdiden bir güvenlik paranoyasıdır gidiyor. Kapalı garajımın olmaması tedirgin ediyor. Akşam bana uyku yok sanırım. Başında mı beklesem acaba? Ben canım Dylan'ımı nasıl koruyacağım? En güvenli kilit hangisidir ? Nereden kaça alırım? :silent: Bilgisi olan kullanıcılar yardımcı olurlarsa çok sevinirim.
 
Katılım
12 May 2006
Mesajlar
757
Ulan iyi ki bi sohbet köşesi açtık yine geyiğin en büyüğü burda dönüyor!! kapancak burası bi gün görceksiniz :)

Walla yerde her zaman söylerim bu motor racing kadar hızlı ve onun gidebildiği her yere gidebiliyo ve ondan daha ekonomik. Biz uzun yol yapalım desem yanıma adam bulamıyorum. Millet benzin parası yol parası hesabı yapmaktan geziden vazgeçiyorlar.

Demek ki Dylan kullanmak zeka ve ekonomi işi. Ne yalan söyleyeyim CBR 600 den sonra bu bana bedava yakıyor gibi geliyor.

Kilit olarak Master'in kalın baklalı klitlerini kullanıyorum fena değil oldukça sağlam görünüyor. Bende 2 tane var. 40 euro civarıydı.

Bu arada motorunu KASKO yaptıran var mı? ben yaptırmadım ama ilk fırsatta yaptıracağım. Bu işe motor çalınması vs. olarak bakmayın. Tamam bizimkiler kolay kolay bizi yolda bırakmaz ama bir yere çarpsak bişi olsa kaportamız bile çok pahalı. Mesela Ön siperlik 750 ytl. oysa KASKO 500 ytl civarı.
Benimkini hala değiştirmediler :( parçayı bekliyorlarmış..
 
Katılım
15 Haz 2006
Mesajlar
53
muratd arkadaşım sende Nolan N61 vardı galiba. bu kask sele altına sığıyomu acaba ? ya bi de bi yerde lazer marka kapalı kask denedim ama pek rahat edemedim.gözlük de takıyorum ben . kapalı kaskla rahat kullanamam gibi geliyo. çenesi açılan kask mı alsam acaba ? gerçi onlar daha pahalı ama. bu konudaki deneyimlerinizi paylaşır mısınız ?
 
Katılım
20 Şub 2006
Mesajlar
1,105
saviola83: evet dostum bende nolanın n61 modeli var ve sela altına sığabiliyor hemde bir çok aksesuarımda içindeyken..disk kilidi,çelik halat kilit,tornavida,gözlük kabı,tuvalet kağıdı:),gözlük-kask temizleyici..bunların hepsi varken n61 de sels altına sığabiliyor..
hem gözlük kullanıp hem kask takacaksan bence için biraz zor..çünkü ben bir kaç kere denedim nolanla güneş gözlüğü takayım diye zorlasam olacaktı ama gözlüğün kenarları parantez şeklini alırdı..bence sen flip up kaskları bir dene derim gözlükle ama onlar sele altına sığmaz herhalde haberin olsun çünkü onların çene kısmı biraz daha uzun...
 
Katılım
13 Ara 2004
Mesajlar
13,918
izel' Alıntı:
Mengü aradaşım hayırdır çin malları bölümünde fazla sıkılıp sağa sola mı laf atmaya başladın?

Bu nickinin sonundaki 16 nedir?
- 16, Bursalı mısın?
- 16, yoksa yaşın mı?
- 16, yoksa IQ mu? :queen:

Neden Mengu16 , Bu siteye 2004 yılında kaydolduğumda 16 yaşındaydım !
Mengu88 diye kaydolacağıma Mengu16 diye kayıt olmuştum yanlışlıkla !
Adım Mengü , Nickname nasıl değiştirilir bilen varsa söylesin lütfen ...

Murat abi kızma lütfen , Çevreye rahatsızlık verdiysem özür dilerim !
 
Katılım
20 Şub 2006
Mesajlar
1,105
koca yaz bitmek üzere,sitede o kadar dylanı olan arkadaş var,dylanlara sağlam biniyoruz acımadan yol yapıyoruz,daha bi tane sorun çıkaran dylan yok ya...allah kahretsin bu motoru,bi beyin fırtınası yaptırmadı bize şöyle ağız tadıyla..walla inip bozacağım bi taraflarını ya sıkılmaya başladım haa!!!
 

hbs

Katılım
4 Nis 2006
Mesajlar
4
Bu konu başlığı 36 - 37 sayfaydı diye hatırlıyorum arkadaşlar, sayfalar niçin kırpıldı bilen var mı acaba?:cyclopsan
 
Katılım
20 Şub 2006
Mesajlar
1,105
abi yanlış hatırlıyo olmayasın..sayfalar pek kırpılmışa benzemiyor aynen devam ediyoruz kaldığımız yerden..
 

hbs

Katılım
4 Nis 2006
Mesajlar
4
Merhaba arkadaşlar, bana ilginç gelen bir gözlemi paylaşmak istiyorum. Dylan'ım henüz 101kmde. Teslim aldığımda az biraz benzin vardı beni 18km götürdü, sonra depoyu doldurdum. 95kmye kadar ibre yerinden hiç oynamadı. Yüzümde bedava gidiyor olmanın verdiği gülümsemeyle süzülüyordum yolda :mrgreen: ama dün birden 6km içinde çeyrek depo benzinin azaldığını görünce içim buruldu:) Sanırım depo konik bir şekilde üretilmiş, o yüzden belli bir mesafeden sonra benzinin azalma hızı artıyor olabilir mi, sizin de böyle bir deneyiminiz oldu mu bunu sormak istedim.

Yazacak teknik bir sorun, bir aksilik, bir memnuniyetsizliğim olmadığı için işte böyle garip garip şeylere sardırabiliyor insanı. Müthiş bir alet bu Dylan. Anasayfada köşe yazıları kısmındaki sürüş tekniklerini okudum ve Dylan'ımla hemen uygulamaya geçtim. Okumayan varsa sizlere de tavsiye ederim. Artık virajları daha zevkli alabiliyorum, Dylan'ı nasıl dengeli ürettilerse, o kadar zevkli ki, gideceğim yere yolu uzatarak virajları alarak gidiyorum.:queen:
 
Katılım
24 Nis 2006
Mesajlar
5
Yaz devam ediyor, daha yağmur görmedik ama belki tecrübe eden olmuştur.

dylan'ın üzerindeki standart lastiklerin ıslak performansı nasıl acaba ??
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar

Üst