yaw kardeşim bende honda servislerinden sikayet edicem nerdeyse.. daha evvel hiç böyle şey başıma gelmediğinden heralde bugünlerde böyle diyorum...
Bugün motorun 1000 bakımını yaptıracağım, eskilerden alışığız ya, hemen yarım saatte işi bitirilip veriliyor.. öyle gamsız gamsız gittim servise 1000 bakımı için geldim bi hallediverin dedim. Adamlar bana 1 hafta sonrası için randevu verince dumur oldum. Heralde bu servis böyle dedim bi kaç servise daha baktım onlar da öyle.. haydaaa dedim kendi kendime.. Artık hafta içi sakin bi zamanımda tekrar randevusuz gidip kavga dövüş hallettiricem de nedir bu yoğunluk anlamış değilim..
Birde ön panel biliyosunuzdur alttaki vida yerlerinde vida olmadığından sallanıyor kasislere girdikçe takur tukur sesler geliyor.. servise
-bu ne olacak sizce normal mi bu? dedim adamlar hazır cevap:
"-abi normal tabi.. gerekli olsa honda takardı! oraya vida koyarsak esnemesi engellenir ve kırılabilir!?"
Kardeşim saçmalayın hangi motorunuzun ön paneli sallanıyor ve buna normal diyorsunuz basbayağı montaj hatası işte hiç şikayet almadıysanız işte şimdi alıyorsunuz ben bu durumdan şikayetçiyim gerekiyorsa Hondayı arayıp bilgi alın dedim ve çıktım o servisten..
Neyse bakım maceram haftaiçi de devam edecek anlayacağınız.. işin kötüsü hiç bana yakışacak bir durum değil.. motor sürekli kilometre atıyor dün 1010 felandı bugün 1160 yarın ne olur bilemem

heralde 2000 de bakımını ancak yaptırabilmiş olucam