erdogan abı hayırlı olsun almıssın dylanı(ben ozgur bu arada)
scarface' Alıntı:arkadaşlar merhaba;
dylan bildiğim kadarıyla türkiye'ye ağustos 2005'de geldi.
ilk üretimi ne zaman başladı bilen varmı? bu forumda 2005 yılında yapılan bir karşılaştırmada 2., bir önceki yıl yapılanında 1. olduğunu okumuştum.
2004'den beri üretiliyordu da buraya mı getirilmiyordu?

burak2010' Alıntı:4 saat surdu butun yazıları okudum ve gercekten cok etkılendım kesınlıkle bende alıcam okumadan once keweey dusunuyodum onuda arastırdım cın malları arasında en ıyısıymıs ama honda kardesım baya sevdımdee
mkmemory' Alıntı:Canafal gibin olmuş.
muratd' Alıntı:erdoğanaktaş:
abi o dediğin aparat 2005 model dylanlarda var..
givi ciler 2005model dylan için tasarlamışlar onu, 2006 da o aparat değişti ve çanta isteyenlere o 2005 aparatını takıp satıyorlar...
ErdoganAktas' Alıntı:Dylan'ın 2005 modeli ile 2006 sı arasında bir fark yokki. Kaldı ki benim motor da 2006 model. Ancak çantanın altına takılan tabla standart ve vida yerleri uymadığı için aparat takıldı.. Titanik ne marka taktırmış onu anlayamadım kendisi de gelseydi ve açıklasaydı iyi olacaktı..
Bu arada yan ayaklık güzel olmuş, faydalı da birşey ancak Beatlerde denge sorunu oluyor motorlar düşüyor diye sökülmüş ve standardından çıkarılmıştı.. Bunda da böyle bir problem olabilir diye düşünüyorum. Sen taktırdığına göre incelemişsindir de.. denge sorunu var mı? ayakları yere sağlam basıyor mu? :cherry: Gerçi bunu sehpaya kaldırmak çok basit ve kolay, hatta hafif dolayısıyla ben yan ayaklığı hiç düşünmüyorum. Siz Beat'te görecektiniz; normalde Dylan da hafif olmasına rağmen :wiinkk: bazen iki kişi zor sehpaya alıyorduk motoru.. çok ağırdı.