jayfast selamlar..düzde 110 biraz az gibi dylan için..120-125 görmesi gerekir..ama daha 5500de diyosun..eğer hiç zorlanmadıysa son hız açısından normal tabikide..daha yüksek hız görmek istiyorsan yola çıkınca direk gazı kökleyip 120-130 yapmasını bekleme..önce çeyrek gazda uzat motoru 70-80 gibi hızları görücektir zaten..sonra yarım gazda uzat motoru 100-110 olcaktır..en sonda motor iyice ısındıktan sonra tam gaz ver..yolda eğimli olursa azcıkta direksiyona kapanırsan 130-135 arası görmesi gerekir..bakımlı ve aksesuarsız olan benim dylanda böyle durum..ama bu hemen olmaz 20-30km yolu bu şekilde geçki açılsın iyice..ayrıca lastik havalarınada bak..tek kişi için ön 25 arka 29 olması gerekiyor..
yakıt olarak normal yakmışsın bendede aynı şekilde..beatle mukayese etme dylanı..biri 7hp biri 16hp
bagalarda varyatörün içinde bulunmakta..ben onları 45binde değiştirmiştim..senin şimdilik onunla bir işin yok..5500de yıprancak şeyler değiller..ama kafana takılıyosa serviste söktür baktır..debriyaja genel olarak..
koltuğu değiştirmene gerek yok..döşemecide kaplatırsın olur biter..yakınlarında bir sanayi sitesi filan varsa araştır derim..kazasız belasız sürüşler..:cat: