gokalpbolukbasi' Alıntı:
murat yaw sen şu philps farları otopoldan almıştın dimi? Bide bişiy sorucam;farları sen kendinmi taktın yoksa taktırdınmı? Kendin taktıysan ki helal olsun bravo yani, nasıl takıldıgını anlatabilirmisin acaba? Eğer ki taktırdıysan nerede taktırdın acaba?
abi farları otopolden aldım,55w olanı philips diamond vision 55ytl olanı..
farlar gelince kendim taktım (heyyyt be helal olsun bana dimi

ilk başta motorun koltuğuna oturun konsolun altında sökeceğiniz 3 tane vida var..hemen koltuğumuzun altından hondanın özel alet çantasını çıkarıyoruz ve yıldız tornavidamızı alıyoruz..3 vidayı söküyoruz güzelce zedelemeden..
ondan sonra motorun önüne geçip farın üstündeki parçayı çıkartıyoruz dikkatlice..
daha sonra elimizi o daracık yere sokup su geçirmemesi için izole edilmiş lastiği çıkartıyoruz..daha sonra fara ulaşıyoruz..farı sökerken anahtar çevirir gibi söküyorsunuz far yerinden çıkıyor..yeni farın mavi kısımlarına ellemeden ve hiçbiryere değdirmeden (ki en buyuk maharet burada gerçekleşiyor çok dikkatli olun yeriniz çok dar ve mavi kısma ellememeniz gerekiyor) farı tekrar aynı işlemleri tersine uygulayarak takıyorsunuz...
park lambasınıda philipsin kiyle değiştirdim..onuda anlatayım: çamurluğun üstünden,farıl altından ekimizi sokuyoruz...buralarda çok dar yaparken heryerlerimden ter aktı

elim mahvoldu heryer çizildi vs..neyse..gözkararı elimizi park lambasının olduğu yere getiriyoruz zaten eliniz orayı kolayca buluyor..yine bunu uzun uğraşlar sonucu çıkartıyoruz..philipsin mavi park lambalarını taktıktan sonra (yine fara ellemeden!) aynı işlemleri geriye uyguluyoruz...parkı takarken sökmeniz gereken bi vida yok...arkadaşlar benim lastiklerede kırmızı reflektif şeritleri çektim çok güzel oldu şimdi fotoları koyamıyorum ama koyacağım ileride...
motora yapacağım bi xenon far kaldı bir de performans eksozu ondan sonra bakın siz bu dylana deli gibi olacak

aklınıza takılan bişi olursa yine sorun beyler elimden geldiği kadar cevap vermeye çalışırım..
bu arada unutmadan bişe daha keşfettim geçen gün..
dylanlarda farları açma kapatma düğmesi yok yani hep farınız açık..motoru çalıştırırken sanki akü can çekişirmiş gibi oluyodu ve ben hep üzülüyodum ulan honda niye böle salakça bişe yaparki diye..
ve geçen keşfettimki marşa bastığınızı anda farlarınız otomatik olarak sönüyor..ama parklar yanıyor oda zaten aküyü zorlamaz..motor çalışır çalışmaz farlarınız tekrar yanıyor..buda öle işte..yeni bişiler bulursam haber veririm yine..