evet sen ne yaptın satışa devammı
aslında kararsızım ama istediğim fiyatı veren olursa satcam gibi abi.
evet sen ne yaptın satışa devammı
arkadaşlar bişey sormak istiyorum
dylanlarda odo metre sayacı digital (innovada da öyleydi) bu sayaçla oynanma ihtimali yada sıfırlanma ihtimali varmı?
evet dylanların kronık hastalığı km sayacı güneşte uzun süre kaldığı zaman arızalanıyor.park halındeyken göstergenin üzerine bişeyler örtün diyorlar.pıyasadaki çoğu dylanın ana km tam belli değil.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:45 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:39 ----------
arkadaşlar şu an 16000 kmdeyım. acaba debrıyaj tası emizliği hiç yaptırmadım.gerek varmı,20000,e kadar devam edeyimmi
evet dylanların kronık hastalığı km sayacı güneşte uzun süre kaldığı zaman arızalanıyor.park halındeyken göstergenin üzerine bişeyler örtün diyorlar.pıyasadaki çoğu dylanın ana km tam belli değil.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:45 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:39 ----------
arkadaşlar şu an 16000 kmdeyım. acaba debrıyaj tası emizliği hiç yaptırmadım.gerek varmı,20000,e kadar devam edeyimmi
çok titizsin çokonat kardeş.hava filtresini annadımda bujiyi 4000 bir deiştirmeye ne gerek var?ayrıca 1lyağ koyarsan motora çok rahat 4000 km gidiyo eksiltmeden.ama serviste deiştirtyorsan yağı o zaman 1500 bir deiştirmen lazım.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:20 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:17 ----------
çokonat kardeş basınçlı su tutuyonmu göstergeye ondan bozulmasın?ne zaman görüşçez seninle?kaç senedir görüşemedik bir turlü.
michelin gold standart şuanda buz motorda 250 lira. eğer buz motorda taktırırsanız üsretsiz ama dşarda herhangi bi firmaya taktıracaksanız ortalama 30 lira aldıklarını duymuştum
çifti+balansmı 250 lira? çok teşekür ederim dostum verdin bilgiler için sağol.dostum bu fiyat izmir içinmi geçerli istanbul içinmi?
İşte dediğim gibi eğer buz motorun bi şubesine gidersen takma+ balansı bedavaya yapıyorlar. Bu fiyatlar buz motorun tüm şubeleri için geçerli.