Honda Honda Ses Dylan 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Hakikaten ne köfteydi be :)
Bu kadar kaliteli ve uygun fiyat takdir edilecek bir durum. Helal olsun diyorum.

deryali hakikaten süper bir haftasonu geçirmişsiniz.keşke biraz yakın olsaydım gelmek istedim bende.hava biraz soğuk olmasa aslında gelinirdi izmit 220 km civarı çünki buraya.keyifleriniz bol olsun arkadaşlar

bende terminalin karşısında demirtaş nahiyesindeyim oğlunun yeride rahatmış

Evet Selçuk, oğlumun yeri fena sayılmaz.

Bursa genelde güzel bir yer zaten, biz her gelişte Uludağ yolundaki tarihi çınarın altında kahvaltı yapıyoruz. Aslında biz İstanbuldan arkadaşlarla oraya bir gezi düzenleyebiliriz. 600 yıllık İnkaya çınarı bunu çoktan hakediyor doğrusu...... harika bir yer

Evet Selçuk, oğlumun yeri fena sayılmaz.

Bursa genelde güzel bir yer zaten, biz her gelişte Uludağ yolundaki tarihi çınarın altında kahvaltı yapıyoruz. Aslında biz İstanbuldan arkadaşlarla oraya bir gezi düzenleyebiliriz. 600 yıllık İnkaya çınarı bunu çoktan hakediyor doğrusu...... harika bir yer

Her zaman bekleriz güzel bursamıza :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Topik nerelere düşmüş.Nerdesiniz Dylan'cılar dün yokuşta CBR'ye bir tokat attım adam arkadan sellektör yapmakla yetindi...:)

CBr125 zaten tam tokatlık bi makine. Yolda gördüğümde kedinin fareyle oynaması gibi oynuyorum. heleki yokuş yukarı çıkarken 250cc ye kadar dylan, motorları çok pis tokatlıyor :)

Bu Dylan süper birşey ya yokuş yukarı 110 yapıyor.Yakıt ise sadece 3.2 Litre...

Daha 12.500 km'de 20.000 km'den sonra performansının daha da artacağını söylüyorlar.Şuan bile performansı harika ve yetiyor...:)

gerçekten bu motor manyak bi şey geçen ışıklarda bi tane reno19 içindekiler hepsi genç yeşil yandı bunlar fırladı ben gazı açtım yanlarından geçtim arayıda baya açtım 500 metre ilerde yine kırmızı gene geldiler bi daha tokat 700 800 metre ötede gene kırmızı bunlar fitil oldu daha sarıyken fırladılar bu sefer bıraktım gittiler!...

CBA

gerçekten bu motor manyak bi şey geçen ışıklarda bi tane reno19 içindekiler hepsi genç yeşil yandı bunlar fırladı ben gazı açtım yanlarından geçtim arayıda baya açtım 500 metre ilerde yine kırmızı gene geldiler bi daha tokat 700 800 metre ötede gene kırmızı bunlar fitil oldu daha sarıyken fırladılar bu sefer bıraktım gittiler!...

AYnı olay banada bi kaç kere denk geldi abi..:):)

hahahahahahahahaaa :):): süper süper hahaa işte bu ah bunları bende yapabilsem:(:( peki dylancılar hiç m3 m5 alfa golf baba tarz arabalarla kalkışa girdinizmi drag? 2000 cc ve üzeri o zaman nasıl oluyor durum?

hahahahahahahahaaa :):): süper süper hahaa işte bu ah bunları bende yapabilsem:(:( peki dylancılar hiç m3 m5 alfa golf baba tarz arabalarla kalkışa girdinizmi drag? 2000 cc ve üzeri o zaman nasıl oluyor durum?
1,6 FSI Golf ile kalkışta kapıştım ve rahatça Golf'ü yendim...Ama 110'dan sonra beni geçti o ayrı tabii...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar