Arkadaşlar daha yeni motorumu aldım Runner'i verdim...Mat siyah Dylan 12.000 km 2007 model 3.800 YTL...Galiba bütün gün forumda olmam hava çok güzel Dylan ile Adana'ya gideceğim gidiş geliş 500 km yaklaşık...Görüşmek üzere...![]()
Gençler, bende bugün Silverwing 400 ümü aldım.
İyi makineymiş gerçekten, şehir içinde hiçte hantal kalmadı o cüsseye göre çok kıvrak maşallah. Dylanla rüzgarda yaprak gibi sallanıyordum, yüksek süratlerde. Ama bu gün o rüzgarda üst hızları denedim biraz E-5 te maşallahı var. Tavsiye ederim ............
hayırlı olsun Allah iyi günlerde kullanmayı nasib etsin
Gençler, bende bugün Silverwing 400 ümü aldım.
İyi makineymiş gerçekten, şehir içinde hiçte hantal kalmadı o cüsseye göre çok kıvrak maşallah. Dylanla rüzgarda yaprak gibi sallanıyordum, yüksek süratlerde. Ama bu gün o rüzgarda üst hızları denedim biraz E-5 te maşallahı var. Tavsiye ederim ............
kazasız belasız abi..
iyi günlerde olsun..
Amin, selçuk kardeş teşekkür ederim. Allah sanada daha iyilerini nasip etsin.
bu arada sen bursadan yazıyosun, yeni farkettim. Benimde Bursada oğlum asker, Otobüs terminalinin yanında, Jandarma bölge Komutanlığında, kısmetse iki ayı kaldı. Ayda bir falan geliyorum Bursaya bir dahaki ay belki motorla gelirim. Hayırlısı olsun inşallah,,,,,,,,,,,,
Erol orası iznik ve güzel bir yer keşfetmiş olduk fiyatlar çok komiktibeklediğimiz hesabın 5'te 1'i geldi o kadarını söyleyeyim :=)[/QUO
Bursada aynı köftecinin iki şubesi var millet köfte yiyebilmek sıra bekliyor hem ucuz hem kaliteli hemde servis mükemmel