arkadaşlar dylan'ın kullanma kılavuzunda subap ayarları ile bilgiye rastlayamadım. bizim motorlara kaç binde subap boşluklarının kontrolu veya ayarı yapılmaktadır. boşluklar kaç milim olmalıdır vs.vs.. bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yazabilirlermi acaba ---- deryali arkadaşım umarım hayalindeki motora kavuşman uzun sürmez.allah gönlüne göre versin
Arkadaşım, ne işin olur boşlukla moşlukla senin, ver ayarı gitsin. Ne kontrolü yapacaksın lastik basıncımı bu sanki bırakın kendinizi kasmayın, tadını çıkarın makinalarınızın..... mm. falan bırakın bu işleri canım iş çıkarmayın kendinize
Deryali, neden majesty 400, bir bildiğinmi var. Ben bu aralar Silverwing 400 düşünüyorum, Hondadan ayrılmamak adına. Burgman 400 den vazgeçirdiler beni, motoru çabuk bitiyormuş diyorlar. O yüzden Honda ile temastayım, hayırlısı olsun bakalım,,,,
yaptık bir cahillik işte
Arkadaşım, ne işin olur boşlukla moşlukla senin, ver ayarı gitsin. Ne kontrolü yapacaksın lastik basıncımı bu sanki bırakın kendinizi kasmayın, tadını çıkarın makinalarınızın..... mm. falan bırakın bu işleri canım iş çıkarmayın kendinize
Deryali, neden majesty 400, bir bildiğinmi var. Ben bu aralar Silverwing 400 düşünüyorum, Hondadan ayrılmamak adına. Burgman 400 den vazgeçirdiler beni, motoru çabuk bitiyormuş diyorlar. O yüzden Honda ile temastayım, hayırlısı olsun bakalım,,,,
2. el dylan düşünenler için gayet güzel fiyat
http://www.sahibinden.com/2008_honda_dylan-89WQQaXQQ10981293WQQpXQQdisplayitem
Klaformu nerede bulabiliriz. Benim camda aynı yerden aynı oranda kırıldıİşe yaradı mı ?
Motor 2600 km de diyor ama dikkat ettiyseniz lastikler orjinal değil??
Neden değiştirdi acaba ?? yada neden değiştirdiği halde hemen satıyor acaba???
cem bıraz daha bekle beraber 2 takım alırız.bıraz daha fazla ındırım yaparlar.bu motorların tek eksıgı kalıtelı lastık kullanmamaları.her sey guzel ama lastıklerı bespara etmez.şeref
aynen cem yaza dogru paslasırız.su an bende kurus masraf yapamam.bır arkadsım runner topladı.27-28hp yaptı.o getırttı.brıstone marka desen cok guzel.goruruz senınde hosuna gıderse fıyatını sorarız.ısımıze gelırse getırtırız.
2.sanayıde fatıh tıcaret var.ıveko yedek parca uzerıne.ama esas ılgı alanı motor.yolun duserse alı abı benı bırmottan şeref gonderdı.senın runner merak ettım dersın.zaten motor arda gorursun.gırank molossı pıston molossı,dıslıler molossı fena bır makına.havalar bıraz duzelsın ıstersen gıderız yanına