teşekkür ederim Erol.buna dikkat edicem.kaymadı ama böyle sanki zayıf tutar gibi bir hisse kapıldım.doğruymuş demekki.
Bence olmaz neden dersen?demekki lastik şimdi iyisi kötüsü burdan anlaşılıyor fren yapıldığı zaman kaymaması yoldan çıkmaması kıçını sağa sola atmaması hımm güzel peki arkadaşlar leovince egzost ps150 ye gidermi takılırmı ?
arkadaşlar herkeze merhabaler.benim bir kaç sorum olucak dylan la ilgili.
CBA adlı arkadaşım bana yardımcı oldu ama bi kaç sorumuda size soriyim dedim.
dylan benmim gibi motora yeni başlıcak biri için 2 teker üstünde denge,frenlemeyi ve benzeri konularda bnm için kullanışlı olur mu??
şimdiden yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler
Sana kendimden örnek vereyim.Geçen sene ilk motor olaraktan Dylan'ı aldım. Öncesinde sadece kursta 1-2 kez ileri geri gidiş geliş tecrübemle beraber Karaköy'den Ümraniye'ye kadar binip motorun üzerine getirdim.Bu arada İstanbul içini bilmeyenler için anlatayım.Önca Sirkeci'ye kadar geldim, ordan feribot ile harem'e geçtim.Sonrasında da yaklaşık bir 100 km dolaşıp eve gitmiştim![]()
Hayatında hiç motora binmediysen belki ürkebilirsin -yalan yok ben de tırsmıştım başlarda- fakat her konuda dylan süperdir:cat:
Bu arada forumda arkadaşlar hep dylan çok atak ilk motor olarak zor olabilir gibi ifadeler kullanabilirler fakat bana nedense öyle gelmemişti.Beat, activa gibi ufak bir motora binmediğimden direk dylan ile başladığımdan sanırım:cat:
Dostum ilk motorum activa ikincisi dylan idi, emin ol dylan istanbul trafiğinde çok çok çok daha güvenli bir motor, zira lastik çapı ve ara hızlanma değerleri ile trafikte çok daha emniyetli seyahat edebiliyorsun.