Ahmet abi hayırlı olsun dylandan ayrılma vakti geldi demkki.

öyle yağmurda binilmedi felan deme abi aman gözünü seveyim. bizim piyasamızı düşürme biz yağmurda da çamurda da biniyoruz. :mrgreen: şaka bir tarafa şu anda dylan alacak olsam senin motorunu alırdım gözüm kapalı.
Gelelim asıl konuya internette solaşırken ixil diye bir egzos markası buldum. sen onu daha yenimi buldun diyenler olabilir. evet yeni buldum.

dylan içinde modeli var. SC4R modeli. youtube da videosu mevcut sesini duymak isterseniz. ancak o ses içindeki susturucu parça çıkarılmış hali olması lazım. susturucu parçayla birlikte daha sessiz daha tok bir ses olacağını tahmin ediyorum. honda dylan ixil yazın karşınıza çıkar. aklınıza gelen 1.soru türkiyede varmı? evet var.

aydın motor getiriyomuş. 2.soru kaç paraymış? tam bir fiyat veremediler daha hiç satmamışlar ama 200-250 euro civarındadır dediler öğleden sonra tekrar arayıp tam fiyat alıcam. 3.soru performansı arttırır mıymış? 2-3 beygir arttırır dediler ama bence arttırmaz. sırf egzos ile 150 cclik motorun performansı 2-3 beygir artmaz bence. bunları niye yazdım?

garantisi bitip egzosun telleri kopanlar gidip orjinaline 800 lira vereceğine bu fiyata bu susturucu leovince e alternatiftir. he illede orjinal olsun derseniz oda tabi diğer bir alternatiftir. Bana kaliteli gibi geldi fotoğraflarından v.s. aklınızda bulunsun.