Arkadaşlar geçen gün bir arkadaşın SilverWing'ini kullandım.
Motor hakikatende son derece rahat ve çok keyifli bir sürüşü var.
Dylan'dan daha rahat ve zorlanmadan kullanabiliyorsunuz. Ancak motoru durdurup ikiayak üzerine almaya çalıştığınızda motorun 240kg olduğunu fazlasıyla anlıyorsunuz
Yolda resmen akıyor motor. Hiç titreşim yok. Çift silindirli alet ve çok tatlı bir motor sesi var. Boşta çalışmasının racer motorlardan farkı yok. Heryeri kalite kokuyor. Kırmızıda durduğunuzda neredeyse ayaklarınızı yere koymaya bile gerek duymayacak kadar dengeli, güven veriyor.
Bindiğinizde kendinizi gerçekten iyi hissediyorsunuz ve gözünüz asfalt ve uzun yolları arıyor.
Ancak şehir içinde aralara giremiyorsunuz sanki yolun heryerini kaplıyor, arabalar sizi fark ediyor bu iyi ancak fazla yakıtı şehir içinde dahada artıyor. Gaza biraz yüklenirseniz motor akmaya baslıyor. Dylan ile kıyaslarsak 0-80km hızlanmada Dylan sanırım daha seri ancak SilverWing hızınız kaç olursa olsun gazı açtığınızda tepki veriyor.
Güçlü bir motor kullanmak hakketen ayrı bir zevkmiş. Ancak o kadar büyük scooterı sadece uzun yolda kullanmak lazım. Tecrübelerime dayanarak söylüyorum ki Dylan bize her zaman lazım baska bir motor alacaksak dylanı satmamamız lazım. Ben buından sonrası için Fazer 6 düşünüyorum. Günlük kullanımda herzaman Dylan, güç istediğimde ise Fazer
paylaşayım dedim..