Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
HondaHonda Ses Dylan 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
ali abi eline sağlık ama mehmetin dediği gibi görüntü kalitesi baya kötü gözüküyor.
yakındsa bende koyacam beim motorun resimlerini ama bi yıkamam lazım fena kirli 2-3 aydır motoru yıkamıyom
Honda Dylancı arkadaşlarım kardeşlerim hepinizin yeni yılını kutlar sağlıklı mutlu bol gezmeli günler dilerim. Bu forumda ufak tefek tatsızlık yaşadık ama bunlar geride kaldı artık geleceğe bakıyoruz hepinize selamlar ve sevgiler..:rendeer:
Size de mutlu yıllar Toraman Bey:rendeer:
Yüzyüze olmadığımızdan forum ortamında oluyor ara sıra karşıt düşmeler.Önemli olanı birbirimize olan saygımızdan ödün vermemek:cat:
Size de mutlu yıllar Toraman Bey:rendeer:
Yüzyüze olmadığımızdan forum ortamında oluyor ara sıra karşıt düşmeler.Önemli olanı birbirimize olan saygımızdan ödün vermemek:cat:
Buji değişti
Ön fren balatası ilk kez değişti
Yağı değiştirdim
Tüm vidalar elden geçti
Ayrıca kayış kontrol edildi bir dahaki bakıma kayışta değişecek
+ 1.5 saat işçilik.
Ön frenler tamamen bitmişti diske sürtüyordu tam 20bin olmamıştım ama frenleri değiştirmeye gitmişken bakımınıda yaptırıvereyim dedim
deryali abi 100liraya gayet güzel bakımdan geçmiş motorun..çok pahalı çok pahalı dylan diyoruz ama çin malı bile olsa bu kadar tutardı zaten gerçi motor yapmadan 20bin yapıcak çin malı scooterde fazla yoktur herhalde ben 4500de bile motor yapılanı gördüm uzun vade kullanımı düşünürek dylan ekonomik bile diyebiliriz..bu arada ben 24bin bakımına 299lira vermiştim hiçte pişman olmadım bi 24bin daha rahat olacağımı biliyodum.. servise en son 28binde gitmiştim oda 115tuttu..daha sonra garanti kapsamı dışında kaldığı için özel servise gitmeyi tercih ettim..32binde bi kutu yağ aldım ustada tanıdıktır değiştirdik 5lirada bahşiş verdim 23liraya halloldu..:cherry:
benim 20.bin bugune kadarki en pahalı servis tutarı oldu
Daha önce max 68 ytl ödemiştim hatta 16bin bakımı sadece 30 - 40 lira idi yanlış hatırlamıyorsam. Demekki bundan sonra artmaya başlıyor. neyse 24.binide yazarım buraya.
mhyen ben bütün bakımları bursada duran kardeşlerde yaptırdım bursalı olduğum için ama şuanda ankaradayım o yüzden servis kağıtları yanımda yok tam ayrınıtısını hatırlamıyorum aklımda kalanlar 24binde kayış arka fren balatası hava filtresi buji yağ sübap ayarı antfiriz debriyaj temizliği filan yapılmıştı ayrıca 4saat işçilik yazılmıştı..28binde hava filtresi platinyum buji yağ değişti ayrıca gösterge çalışmıyodu hepsi donup kalımıştı hız benzin filan o sökülmüştü gösterge takımının arkasındaki soketi çıkartıp tekrar takınca herşey normale dönmüştü..bursada servisler daha mı pahalı nedir 20bin bende 165filan tutmuştu..bu arada ben hava filtresini her bakımda değiştiriyorum ama..
4 saat gerçekten çok yazmışlar 25 liradan desen 100 lira ediyor.
Arkadaşlar kayışa boşa fazla ödemeyin. Bizim guruptan Servet kayış satıyor üstelik italyan markası ve fiyatıda serviste takılandan daha uygun. Üstelik düz yolda 0-140 arası çok rahat çıkabiliyorsunuz. Servis benim kayışı değiştirmek istedi bende onlara kayışı ben getireceğim öyle değiştirirsiniz dedim. Bilginiz olsun.
deryali dostum, kayış fiyatlarını yazabilirsen (servis-servet) daha aydınlatıcı olur kanısındayım. hızı artırdığı söyleniyor, ancak bir arkadaşım dayco marka kayış taktırdığını ve bir değişiklik olmadığını söyledi. sizin önerdiğiniz hangi marka..
CBA dostum, 4000 bakımında hava filtresinden başka neler değişti ne işlemler yapıldı.. benim dylan 3500 km.de de. 35 P 1980