2009da noter kalkıyomu dedin?Yoksa benmı yanlış okuyorum memet?
Niee sölemiyon bana az daha alıyodum ybr'ı
Sen bir ay önce alıyodun oğlum.Duymuşsundur biliyorsundur dedim ne bilem

Kesin kalkıyor diyorlar da tam bilemiyorum.Noterden kurtulamasan bile ocak dönemi vergisinden kurtulursun:queen:
Adam 2 tane kask ve mont veriyor. Gerçekten iyi teklif.
Ali abi monta, kaska ihtiyacım olsa cidden mantıklı ama biri yazlık biri kışlık 2 montum var.Ayrıca sağlam bir kaskım da var çok şükür.Zaten adam onları bayağı kullanmıştır.Ben bir başkasının uzun süre kullandığı kaskını kullanamam.Montu, kaskı satarsın desen adamın kullandığı malzemeleri kime satıcan:queen: Mesela ben bu malzemeleri 2. el almam:cat:
bekle bekle mehmet kısmet,denk gelir inşallah bitane temiz bişey
Aynen öyle Cem.Benim ilk dylan'ı alma hikayemi de bilirsin.Kaç tane eski kasa runner baktım olmadı; ilk gördüğüm dylan'ı gidip almıştım
yaw takma km'yi 2008 model ne olacak.
Ben 18 bini çoktan geçtim.
Erdoğan 50.binde sattı daha taş gibi motor.
Satan kişiden servis notlarını al. Düzenli götürmüşmü değişeni vs var mı çıkar ortaya. motoru gidip bi yre göstermene bile gerek kalmaz.
Ali abi dylanla 100.000 rahat gidersin zaten ondan yana korkum yok.12000 de motorun ömrünün neredeyse onda biri.Fakat almışken tertemiz fazla binilmemiş düşük km'lileri tercih ediyorum hep:cat:
Bu arada Erdoğan abi de sattı mı dylanı:silent:
Grupta sadece sen, Serkan gibi birkaç kişi kaldınız he dylanı olan:queen:
bekle bekle mehmet kısmet,denk gelir inşallah bitane temiz bişey
Aynen öyle Cem.Benim ilk dylan'ı alma hikayemi de bilirsin.Kaç tane eski kasa runner baktım olmadı; ilk gördüğüm dylan'ı gidip almıştım
yaw takma km'yi 2008 model ne olacak.
Ben 18 bini çoktan geçtim.
Erdoğan 50.binde sattı daha taş gibi motor.
Satan kişiden servis notlarını al. Düzenli götürmüşmü değişeni vs var mı çıkar ortaya. motoru gidip bi yre göstermene bile gerek kalmaz.
Ali abi dylanla 100.000 rahat gidersin zaten ondan yana korkum yok.12000 de motorun ömrünün neredeyse onda biri.Fakat almışken tertemiz fazla binilmemiş düşük km'lileri tercih ediyorum hep:cat:
Bu arada Erdoğan abi de sattı mı dylanı:silent:
Grupta sadece sen, Serkan gibi birkaç kişi kaldınız he dylanı olan:queen: