Arkadaşlar bu akşam istanbul dylancılar olarak Ali arkadaşımızı ziyarete gittik. Evet ziyaret diyorum burada yazılmamış dolayısıyla kimsenin haberi yoktur, Ali çarşamba günü kaza yaptı. Ciddi şekilde yaraldı, bugün ameliyat oldu durumu iyi. Viraja biraz hızlı girmiş dönerim diye düşünürken dönememiş ve kaldırıma sürterek düşmüş. Omuzu kırılmış, kafasında kaskı olmasaydı şimdi daha acı bir haber yazıyor olabilirdim, Allah onu bize bağışladı.
Ama bizim de önlemleri ciddi şekilde almamış gerekmiyor mu?
- Arkadaşlar bunları herkes yazıyor ben yine yazacağım lütfen dandik bi kaskınız varsa parasızız diye ihmal etmeyin, motorunuza onca para verdiniz zaten hayatınızdan önemli değil, gidin en iyisini alın taksitle alın, hayatınız taksitle alınmaz. Parayla hiç ölçülmez.
- Montunuz motor montu mu değil korumaları mı yok? o zaman bunları okuduğunuz hata yarın ilk işiniz olsun, gidin en kalitelisinden mont alın! şekli rengi önemli değil.
- Dizlikleriniz de her zaman dizlerinizde olsun, ebde veya bagajınızda değil. o da mı yok? o zaman motoru ne diye aldınız?
Lütfen kimsenin üzücü haberini almayalım. Çok üzülüyoruz. Hayatınız kendiniz için değerli değilse bu yazdıklarımı unutun gitsin.
Lütfen yaralanınca bu harcayacağınız paranın 10 katını hastaneye verip acı çekerken hayal edin biraz kendinizi. Sonra yazdıklarımı bir daha düşünün.