Honda Honda Ses Dylan 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Ne zamandır nasip olmadı biraz fotoğraf yayınlayalım dimi.

dsc00142nw4.jpg

dsc00144ga4.jpg

dsc00150hr4.jpg

dsc00153sp4.jpg

dsc00158zd1.jpg

dsc00159zx8.jpg

dsc00166jp4.jpg

dsc00172fv3.jpg

dsc00180go5.jpg

Nazarlıklar
dsc00140gn2.jpg

Bugun kaskım buradan çalındı :(

dsc00161mg5.jpg

Ön çamurluk motoru aldıktan kısa bi süre sonra çok saçma bi sebebten dolayı böyle çizildi..

Birde lastik patladı arkada bi yama var onu da çekip koyarım. ha unutmadan ön lastikteki cam kesiklerinide unutmamak lazım.

ne yapalım nazarlık olsun. :)

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.

deneme yapıyordum kusura bakmayın

Son düzenleme:
deryali abi pek temizmiş senin makina walla allah kaza bela wermesin

Son düzenleme:
Sorunuzu cevapladım özelde ancak buradan da sorabilirdiniz gizli birşey değil ;)

wes

bende şaşırdım ne yapacağımı çok emek verdim kararsızım

9 litre yakıyor benim motor bir haftada 1 senedirde aynı

en dolu dylan bunlar gel siyah olan kalkışta en hızlısı 2 zamanlı runneri bile geçiyo 100 km 8 sn ,gri olanıda honda forsight le kafa kafaya gidiyo gel gel kaçırma son ikii tane

şaşıbak şaşır olmadan karar ver servet:)))

Arkadaşlar birşeyi merak ediyorum.
Motorlarımız maşallah gazı açtıkça gidiyor. Doğru kayış ve lastik seçimi ile beraber düz yolda 140km/h çıkabiliyor. Eyvallah burada bir sorun yok.

Peki diyelimki 300km otobandan uzun ve düz bir yola çıkacağız. Ve yol müsait olduğu için hiç gaz kesmeden Allah ne verdiyse diyelim sürekli ortalama 120km/h ve 110'un altınada hiç düşmeyeceğiz...

Böyle bir durumda sürekli bu kadar hızlı ve motoru zorlayarak gitmenin motosikletin motoruna herhangi bir zararı olur mu ?

Forumdan Uzaklaştırıldı
olur tabi aliciğim motor süper açılmış olur:d:)sen beverylci arkadaşı getirsene bakim bir tanışalım
:)

Forumdan Uzaklaştırıldı
o değilde benim kafamda şey var bir tane pist ayarlayyalım motoruna ve şöförlüğüne güvene gelsin diyelim nasıl olur

olur valla neden olmasın. Değişik organizasyonlar yapmak lazım. Gerçi bu ara benzin zammının suyu çıktı. Ay sonları yaklaşınca gaz açmaya elim gitmiyor ..:pr:

wes

Servet 0 100 ü 8 saniyede gör, b500 ün anahtarı senin başkan

Forumdan Uzaklaştırıldı
tamam yeni motorum belli oldu beverly 500 erhancığım geçmiş olsunalırım anahtarını

slm abiler ytine benim ben honda dylanıma arkaya sepet taktırmak istedim fakat hondaya gittiğimde sepet fiyatı olarak 140 ytl fiiyat verdiler okey dedim fakat bunun üstüne sepetin montelenceği yer arka el tutma yeri oınun değişip demir olması gerekiyor yoksa o plastik kırılıyor dediler ve o aparatın fiyatınıda 140 ytl olarak verdiler sizce ne yapayım aparata ben okadar para vermem direk plastiğe taktırsam bi zararı olurmu?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar