arkadaşlar bende artık beatimi sattıım ve 2. el temiz bir dylan arayanlar kervanına katılıyorum...inşallah temiz bişeyler çıkar bahtımıza.....
arkdaşlar yalnız motorun hiç bişeyinden süphem yok ama şu artık türkiyeye getirilmeme olayı benim kafamda çok büyük bi soru işareti.. acaba alsammı yoksa artık gelmicek olan bi motoru almak akıl karı bi işmi olurmu.. çok büyük çelişki içerisindeyim sizce dylan almalımıyım....
ama bi yandanda içimden ne olursa olsun git bi tane siyah dylan al gel sesleri yükseliyo tabi
sizce ne yapmalıyım arkadaşlar
Arkadaşım hayırlı olsun.
Bence o kadar zamandır bekliyorsun Dylan al ve keyfini çıkar pişman olmazsın.
Artık tr ye getirilmemesinin sende tür kaygılara yol açtığınıda söylersen belki yardımcı oluruz.
çok saol deryali abi sölediklerinde çok haklısın
beni bu çelişkileri aklıma sokan izmirdeki bir hyosung bayii idi
sana biraz evvelki mesajımı attıkdan sonra izmir honda yükseliş motoru aradım ordan bi kaç tanıdık abilerim war ayı senin dediklerini söledi we dediki eğer dylanı al bir sorun yaşarsan ben sana paranı iade edecem gibide bi espiri yaptı artık içimdeki sıkıntıları dinmiş drumda we artık fıldır fıldır bir 2. el veya sıfır dylan avına çıkmış bulunmaktayım
tekrar tekrar çok saol deryali abi
bende şaşırdım ne yapacağımı çok emek verdim kararsızım
9 litre yakıyor benim motor bir haftada 1 senedirde aynı
en dolu dylan bunlar gel siyah olan kalkışta en hızlısı 2 zamanlı runneri bile geçiyo 100 km 8 sn ,gri olanıda honda forsight le kafa kafaya gidiyo gel gel kaçırma son ikii tane