Motorda ön kaldırma olayını denedim 1mm bile kaldıramadım

Sonra o gece rüyamda kaldırdım

Demekki ben bu işi ancak ruyamda becerebileceğim..
Honda PS 150 hakkında ise defalarca uyardım hondayı

4bine yapın şunun fiyatınıda pizzacılar alsın böylelikle daha kaliteli ve güvenli iş yapsınlar diye ama dinletemedim

r:
Birde dün bir Dylancı ile karşışaştım Motosikletimi park ederken 40-45 yaşlarında bir abi yanıma geldi ayak üstü sohbet ettik. Motosikleti kırmızı renkti ve o kadar temizdiki yeni mi aldınız dedim . Yok dedi 2006 da aldım 20.000km deyim... Daha öncesinde beat var mış ve 2 kere beat ile Bodruma gidip gelmiş. Şimdide türkiye yi geziyormuş dylan ile.. İnternete de takılmıyor.. Yani haberimiz olmayan o kadar çok dylan cı varki aramızda...
Şimdi Honda Scooter almak isteyenlerin malasef pek bi alternatifi kalmadı.
Beat & Activa kullanıcıları zaten belli. Dylan kullanıcıları ise aldıkları motordan her zaman memnun kaldılar. PS'yi kimsenin tercih edeceğinide sanmıyorum. Dylan ve fes250 de üretimden kalkınca geriye SilverWing400'den seçenekler başlıyor. Ben SilverWing'i her kullanıcının tercih edeceğinide sanmıyorum. Elbette harika bir scooter ancak 400cc bi scooter herkesin ilk tercihi olmaz.
Bu durumda ille de hondadan başka scootera binmem diyen arkadaşlar yana yakıla DYLAN ikinci el arayayacak ve buda Dylan'ların 2.el piyasa fiyatlarını biraz daha canlandıracak.
Dylan'a alternatif motosiklet almak isteyenlerin bakabileceği scooter modelleri şunlar olabilir - piaggio beverly 250ie, Runner 200, Yamaha x-max 250...
Bunlarında fiyatları ve yakıtları Dylan kadar ekonomik değil.
Önümüzdeki günlerde şekillenecek olan tercihleri hep beraber görmek ve konuşmak dileği ile...