yan çizenler var gaalbağ. yok ben gelmesem filan

yemezler, yingenizle bizi hefeslendirip kaçmak yok. (Kız nöbetten gelecek yaa, zati zor ikna ettim)
''Bakkalcılar süper markete karşı'' toplantısı yapmıyoz mu yoğusam

İşin polimiğini es geçiyom ama, söylemeden edemeyeceğim: arabamın lastikleri değişecekti, hemmen gittim bizim taksi durağındaki arkadaşlara, her lastiğin özelliğini anlattılar. 3 ay da bir değiştirdiklerinden yutmuşlar abiy lastik işini

Birgün kredi kartı ile ilgili ciddi bir sorunum oldu. Hemmen bankada çalışan motorcu bir kardeşim geldi. Aradım, problemi halletti, para ödemekten kurtuldum. Birgün yine, yolda kaldım. Benzin almayı unutmuşum

ale: Motorcu bir kardeş duruverdi yanımda. Abi dedi; ben pet şişede saklarım hep kötü günler için 2 Lt demez mi. Doldurdu, bastık gittik beraber, eğlene güle, etrafı seyrede seyrede. Yanlış hatırlamıyorsam Yamaha Z.. gibi bişeye piniyodu.
Geçen bizim bakkal iflastan kapattığından 250 metre ötede ki bakkala gittim:silent: bir de ne göreyim! Bakkal abiy, oğlu cehalet ve kazadan yaralandığından Yamaha Z.. gibi bir motoru tezgaha çekmiş, acil satılık yazmış üzerine.
abiy dedim, hatırladın mı beni?
oooo bilader...di falan sarıldık.
Ben dedi:30 yıldır Bakkalım, 30 yıldır da motor pinerim. Ahh cahilliğini bilsem bu motoru bu hayırsıza alırmıydım. demez mi. Hatt ekleyerek: Çpına güvenen borazan çalsın, Çkicine güvenen ceviz kırsın! benim hayırsızı Kuryeler getirip komuş acil e, koştum vardım. Şükür bişeyi yok.
Abiy dediler bana; senin bakkalı bilmesek, ekmek arasıydı, veresiyesiydi, tezgah arkası biralarımızı bilmesek vallah allahından bulsun derdik!
Sonuçta; motor alacaksanız, bir bakkala danışın:cat: