Honda Honda Ses Dylan 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

merhaba bende dylanımı cumartesi günü aldım:cherry: gerçekten çok iyi şimdilik 220 km de. bende de otohaber dergisinin verdiği motogp davetiyesi var 2 nolu tribün biletidir diyor. perşembe günü buluşursanız bende gelmek isterim, sizi tanımış olurum hemde cumartesi beraber gideriz. şimdilik hoşçakalın

wes

Sozerr hoşgeldin,perşembe günü bir aksilik olmazsa hava vs, starbuckstayız.
Mutlaka gel.

Bende bolca bilet olacak dergileri fazla fazla aldım ihtiyacı olana verebilirim zaten perşembe buluşursak kuponları toplarım cuma sabahı bilete ceviririm olmadı cuma akşamı da buluşuruz :)
Perşembe akşamı starbucksta buluşuyoruz o zaman.. Gelebilen herkesi bekleriz..

Erhan yeni Dylan süper olmuş, çantaların markası modeli vs nedr ebatları bizimkine uyar mı? benim çantalardan daha havalı :)

Son düzenleme:
pist_turk.jpg

Arkadaşlar selam,
arkadaşlar gördüğüm kadarıyla herkez silver 1,7,8 nolu tribünlere hevesleniyor, bir bilgiyle konuşmuyorumda daha ziyade akıl yürütme, zannedersem onlar hariç bir yer beğenmelisiniz. Zira biletixte bilet alırmış gibi yaparak, tribün seçimine kadar galirseniz, orada sadece ana tribün ile silver 1,7,8 satışta. Buradan benim çıkardığım netice, en heyecanlı silverleri biletix satıyor, diğer silver tribünler ise dergiler kanalıyla dağıtılıyor. Eğer zannettiğim gibiyse;
Bunlar dışında (1,7,8 nolu silver tribünler) da bir alternatifi seçelim benim gözüme silver 5 veya 6 iyi geliyor, hem piste yakın ve hemde hızlı gidilen yerlere benziyor, eğer yanılıyorsam yani 1,7,8 e dergi biletleriyle giriliyorsa alternatifi içinde bunlardan birini seçelim(7 veya 8 hoşuma gitti).
Erdoğan ben MotoGP'ye gelecem benim için 1 bilet ayarlarmısın, bendede dergi kuponu var ama önceden gidip biletini alamayacağım, pazar günü ne bulursak olmasın. (not:özelden mesaj yolladım sana)

selamlar,Bu starbucks hangi si tek tek bakıcakmıyıs saat yokmu :)Erdoğan kura çektik de sana mı çıktı yoksa bilet değiştirmeye gönüllümü oldun.sağlıcakla kalın dostlar

Mehmet aslında doğru bir tesbitte bulunmuş. Bence de biletix in satmadığı yerlerdendir bizim biletler. Çünkü tüm biletler aslında numaralı. Ancak bileti verip bilekliği taktıktan sonra kimse biletine bakmıyor. Dolayısıyla istediğin tribüden izleyebiliyorsunuz. Bilginize :)

Çoşkun hee walla bi anda gönüllü cevirici oldum ama işin gücün yoksa, ben giderim dersen seni de yollayabiliriz :) Ben çalıştığım için aslında zor olcak izin almam felan gerekecek.. :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
benide ekleyin bende geliyorum yeni dylancı arkadaşım hoş geldin aramıza uzun zaman dır siteye uğrayamadım erdoğan merak etmiştir beni:queen: hastaydım

motogp ye nasıl gidilecek peki tavsiyesi olan varmı

Son düzenleme:
:) walla ettim ne yalan söyleyeyim.. Hastalığın geçti heralde.. Erhanla beraber hasta oldunuz ve onunla beraber siteye düştünüz :)

Servet motoru yarın bakıma bırakmayı planlıyorum. Senden de kayış almam lazım. Nasıl yaparız. Gündüz Taksimde olduğumdan senden almaya zamanım olmayacak ama yerini söylersen belki bizim hatun gelir alır. Ya da sabah kaçta açıyorsunuz tükkani?

motogp ye nasıl gidilecek peki tavsiyesi olan varmı

Bunun için perşembe Starbucks'ta buluşuyoruz zaten. Büyük ihtimalle herkes kendi gider orda tribünde buluşuruz. Erken gidip tüm yarışları izlemek isteyenler olabilir..

Son düzenleme:
Teşekkürler Power kardeş:cat:

Ben zati kararımı kesinleştirdimdi, şimdi daha iyi oldu. Beat garibim elinden geleni yapıyor tabii de, vermemişse Mabut ne etsin Mahmut :p

Herkese kazasız sürüşler

selamlar,Bu starbucks hangi si tek tek bakıcakmıyıs saat yokmu :)Erdoğan kura çektik de sana mı çıktı yoksa bilet değiştirmeye gönüllümü oldun.sağlıcakla kalın dostlar

msg no 1536 :)
Buluşma perşembe saat 21:00 ereknköy (divanın yanı) starbucks ok mi millet?
Ben yürüyerek gelicem herhalde.

Arzu eden olursa sahildeki migrosun karşınına açılan starbucks ta da buluşabiliriz.
Kesinleştirelim kimler gelio gelmio, salih abiye yer ayırtıcaz.
Saliiihhhh abeyyy rejide misinn? :queen:

sözerr haırlı uğurlu olsun. kazasız belasız binersin inş. aramıza hoşgeldin.:rendeer:

Bu arada Erdoğan abi fazla bilet varsa banada 1 tane ayırırsan büyük sevaba girersin :) pazar günü bende gelmek istiyorum. ama perşembe günü ben sturbucksa gelemeyeceğim malesef. salı veya çarşamba akşamı olsa gelebilirim. cuma sınavım var. haliyle perşembe akşamı çalışmam lazım biraz. :) eğer ani bir kararla bugün veya yarın(çarşamba) olarak değişmezse sturbucks toplantısı pazara görüşürüz. sağlıcakla....:)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
erdoğan göztepe oto san . sit. ni biliysundur
muayene istasyonunun karşı tarafı oto ahmetin binası var önündeki caddeden düm düz ileride 500 mt. ilerde solda MAS RULMAN sabah 8 akşam 8 bakımı nerde yaptıracaksın

Sabahın köründe açıyorsan sorun yok o zaman. Sabahtan gelirim heralde. Bakım için Mutluhana gidiyorum. Sende kaçaydı kayış :)
Az evvel Mutluhana sordum servis olarak yan san. malzeme kullanmıyoruz bizde 100 YTL civarında. Sizin aldığınız kayısı biz takmıyoruz dedi. Bende eyvallah dedim :) Demekki kayısı sonra değiştiricez.. Orada takabilir miyiz? :cherry:

Serkan belki cuma akşamı de görüşeceğiz perşembe gelemezsen cuma gelirsin. Bu sınavı akşamda yapmıyorlarya :)
Sonuçta sorun değil hepimize yetecek kadar bilet var elimizde.

Son düzenleme:
hondada calısan saffet ustanın orada yaptırabılırsın hasanpasada vatan hastanesıne gelmeden kopruyu gecmeden sagdan yol var oradan gırdınmı gorursun yerını. gayet ıyı bır ustaddır benıde tanır yardımcı olur sana erdogan abi

tamam ozaman. cuma akşamı yaparsanız ona tabiki gelebilirim. akşamları sınav yok :) bilet de varsa tam süper... güzel bir haftasonu olacak.

Selam arkadaşlar, benim alet 15300 oldu, arka lastiği 1-2 ay içinde değiştir dedi servis, ben en kısa sürede değiştirem diyom, bi tavsiyesi olan varmı ? 20binlik arkadaşlar tavsiye lütfen, hangi marka, hangi lastik, nere? kaça? vs.vs.

Nerde kullandın ki o kadar lastik eskidi? Benimkiler hala taş gibi 20.000'i çoktan solladım. Islak zeminler için yağmur lastiği taktırcaktım ama yaz geldi artık sonbahara doğru değişim yapıcaz..

Değiştiren arkadaşlar genelde Pirelli Metzeller taktırıyorlar.

Nerde kullandın ki o kadar lastik eskidi? Benimkiler hala taş gibi 20.000'i çoktan solladım. Islak zeminler için yağmur lastiği taktırcaktım ama yaz geldi artık sonbahara doğru değişim yapıcaz..

Değiştiren arkadaşlar genelde Pirelli Metzeller taktırıyorlar.

Valla heryerde kullandım, toprak, tarla yolu,dağ tepe,asfalt,otoban, vs.vs.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar