senın motorun,kalbılatorlu oldugu ıcın bence en uygunu95 oktandır.97 ve uzerı enjeksıyonlular ıcın olması gerekıyor.
97 oktan subabların çabuk aşınmasına sebebiyet veriyor ancak 1 depodan birşey olmaz motorun performansı biraz daha artar ve normalde 1 depo ile 300km gidiyorsun şimdi 250 falan gidersin. Depo yarılanında üzerine 95 oktan koy onuda tam bitir sonra tekrardan 95 oktan alıp yoluna devam et.
şu anda 100 km.de 2.93 litre yakıyor.%60 şehir içi %35dışı %5 ısıtmada .benim tasam özellikle eksoza zarar vermeyelim. dylanın eksozunda katalizör varmı?(eksoz epey para galiba) bp'den aldım potasyum katkılı imiş.
teşkkürler arkadaşlar. bu benzini koyunca hata yaptım gibi geldi. zararı olmayacak galiba. ancak neden katkılı kurşunsuz 95 oktan diyorlar anlamadım. katkı bunun nesinde var. pompacının gazına gelip doldurdum.abi daha uzun yol ve performans dedi.
http://www.sahibinden.com/kredi_kartina_taksit_imkani-07WQQaXQQ11029607WQQpXQQdisplayitem
arkadaşlar nasıl fiyat sizce? yorumlarınızı bekliyorum..deryali ordamısın) daha öncede yardımcı olmuştun
yes bizim sibob uçları sert değil yani 95 oktan fazlasına çok gelmez. O yüzden bir defa daha tekrarlamamalısın.
Kaçırma yaw 8bin km müthiş bence. Ben 22bine dayandım 10ayda daha tornavida değmedi bu motora sıfır niyetine binerim. Temiz dylan bulmak zorlaşıyor kaçırmayın derim. Fiyatta üzerindeki aksesuarları çıkarırısan 3.500 e alıyormuşsun gibi düşün.
Anladım abi o zaman bundna sonra daha dikkatli olayım çünkü adam kendi sormadan koydu bende daldım yaaneyse daha dikkatli olmak lazım..