yok yaaw tripmetre sıfırlandı bide saat
gökhan abi nasılsın?? seninle zamanında çok konuşmuştuk bu kitleri biliyosun benim düşüncem gerek yok olur çünkü dylan daha çok konfor amaçlı bir scooter bundan sonrası şasiyide,süspansiyon sisteminide aşar onlarıda geliştirmek lazım o zamanda astarı yüzünden pahalıya gelir bence en iyisimi sen bu şekilde devam et derim senin motor yeteri kadar performanslı zaten..bu arada nasıl dayco kayış memnun musun?? bildiğim kadarıyla sende iridyım buji,hava filtreside vardı nedir şimdi son durum??
yok yaaw tripmetre sıfırlandı bide saat
selam arkadaşlar bende bir dylan aldım activadan sonra aradaki farkı görünce çok şaşırdım yani o motorsa bu nedir acaba dylandan memnun olmayanlar activaya binsinler.attan inip eşeğe binmiş misali
gökhan abi eğer eksozda sorun varsa garantiden değiştirmeleri gereki benimde 16bin km civarlarında eksozdan ses gelmeye başlamıştı kronik bir sorun varya bunlarda cızırtı şeklinde o yüzden sipariş geçtiler 1hafta içinde eksoz geldi ve takıldı..eksoz sorunu hallolduktan sonra performans konusunu yeniden düşürsün bence..
Gökhan bey, eğer düzenli bakımlara gittiyseniz garantinin bitmesi sorun olmayabilir, ayrıca fazla geçmemiş üstünden.Duyduğuma göre "iyi niyet garantisi" diye bişey varmış.Bu tip durumlarda insiyatif dahilinde değişim yapılabiliyor.Bence servisi deneyin.
Evet Mhyen büyük ihtimalle gördüğün 2 dylan biz olabiliriz.Moda'da oturuyoruz ikimizde.Gerçekten de çok keyifli oldu yolculuk.Ben de çok tecrübeli sayılmam aslında.Arkadaşım 13 yıldır motor kullanan birisi olduğu için bende cesaret aldım diyebilirim.Balıkesir bizi gören 2 tane 1000 RR yanımıza gelip hayretle İstanbul'dan mı geliyorsunuz diye sordu.Evet deyince deli bunlar deyip güldüler.( Tabii Honda'ya hakkını teslim ettiler) Onlarda İstanbul'dan geliyolarmış.Perşembe günleri Dylan kullanıcıları kalamışta toplanıyordu önceden.Halen devam ediyormu acaba? Bilgisi olan arkadaşlar yazarsa sevinirim.Herkese kazasız sürüşler arkadaşlar...
İşte insanların verdiği o tepki yokmu beni deli ediyor bende Edirne'de yada İstanbul'da 26 plaka ile bu tepkiyle çok karşılaştım İlk soru şu oluyor 26 nerenin? Eskişehir diyorum ve ikinci soru hazır Motorlamı Geldin? Bende cevap olarak evet kelimesi daha ağzımdan çıkarken karşımdakinin bana bakışı değişiyor sanki normal değil bu dergibi motora bakarak uzaklaşıyorlar artık alıştım ama![]()
arkadaşlar 97 oktan kurşunsuz benzin koyarsam bir artısı yada ekisi olurmu?
Senin motor enjeksiyonlu ama onunda kullanmaman için bir ayrıcalık getireceğini sanmıyorum ben dylana çoğu zaman 97 oktan kullanıyorum artısı yok denecek kadar az ama inan benim bundan önceki motorum beat ti onda ciddi değişiklik oluyordu son sürati 5 ila 10 km arası artırıyordu dylan'a verdiği farkı şahsen ben 100oktanlık benzinde dahi okadar bulamadım aslında fark bence psikolojik daha fazla para verdiğin için daha hızlı gidecek sanıyorsun hepsi bu ama zararı varmı bence yok kaliteli benzinden değil zaten kalitesizinden yani oktanı çok düşükten korkmak lazım:cherry::mrgreen:
:mrgreen: bende kesin olur piskolojim hemen degişiyor cunki:mrgreen:
birde merak ettigim ama motoruma koymaktan korktugum enjeksiyonu temizleyen bir sıvı var benzin deposuna dokup enjeksiyon kirli ise temizliyormuş yapsam bir zararı olurmu?