Dün vespa academy'deydim ve de gilera runner için bir test sürüşü yaptım.İlk almayı istediğim buydu fakat imkanlar el vermedi ve şu anki dylanımın sahibi oldum.Öncelikle kendi kafamdaki iki motor arasındaki kıyası yazayım.Kesinlikle dylan satılıp da runner alınmaz.Hızlanması runnerdan bir nebze daha iyi.İlk binmeye verdiğim gazla ön teker biraz havalandı hatta çok şaşırdım:mrgreen:Yakıt olarak Engin Bey 13 kuruş civarı yakıyor dedi ki cidden çok çok fazla yakıyormuş gibi durmuyordu.Motor sesi sanki dizel arabalar gibi geldi, hoşuma gitti:queen:Ayrıca çok beğendiğim yerlerinden birisi de kornası.Çok güzel bir minnkk sesi yapmışlar bayıldım.Bulursam öyle bir korna dylan'ıma da taktırmayı düşünüyorum.Motorun teknik olarak en güzel yeri ise şüphesiz frenlemesi.Ne kadar hızlı gidilirse gidilsin, arka fren rahatlıkla sıkılabiliyor.Ne düşme korkusu oluyor ne de arka tekerin kilitlenme korkusu.Bu bakımdan dylan'dan daha iyi.Ayrıca ondan bayağı ağır ve de yüksekte gidiyorsun bu da güzeldi:cherry:Fazla hız yapıcak bir yer yoktu fakat genel olarak güzele yakın bir motor diyebilirim.Ancak ve ancak dylan'dan sonra bana biraz konforsuz geldi.Koltuğu biraz rahatsız ve de elcikler sanki dylan'dan daha da kaba geldi.
İlgisi için Engin bey'e tekrardan teşekkür ederim.En azından dylan aldım acaba runner alamadım çok şey kaçırdım mı diye düşünürken çok şey kazanmış olduğumu gördüm...