Honda servisi hk.

Öncelikle herkese iyi akşamlar bugün cbr 125 motorumla küçük bir kaza yaptık çok şükür ekipmanlarım full olduğu için hiçbir fiziksel hasar almadım,fakat motorun ön ve arka freni gitti, ön fren maneti yamuldu onu değiştirdim fakat arka fren pedalı da yamuldu,servise götürmedim kayıt altına alırlar satarken sıkıntı çıkar diye, acaba arka fren maneti yamuldu diye gitsem yine sisteme işlerlermi yani satarken hasar kaydı gözükürmü?

Hasar kaydı görünmez. Servis onarım kaydı görünür. Satarken motorum Yetkili honda servisi tarafından tamir edildi dersin. Takılmaya gerek yok. Bence iyi bişey.

Nasıl yani hasar kayıtlı gozukmezmi arka fren yamuldu zira

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:53 ----------

Ayriyeten servis onarım kaydının satarken bir zararı olurmu zira hepimiz ikinci el alırken bu tür kayıtlara dikkat ediyoruz

Honda servisi demişken bir konuda honda servisine giderseniz on dakikadalik işlemi birkaç saat yazabilirler. Buna dikkat edin ve itiraz edin.

dostum geçmiş olsun , kaza olur kırılır dökülür sana bişi olmasın . Satılık motosiklet ilanlarına bak hepsi çiçek gibidir sadece olduğu yerde düşmüştür, yağmuş çamur görmemiştir güya. Ben bu tarz ilanlar yerine olanı biteni yazan , hasar varsa bile nerede nasıl yaptırdığını söyleyen şeffaf insanları tercih ediyorum. Aklında olsun .

anladım sen motoru sahibinden temiz durduğu yerde arabanın geri geri gelmesinden düşen motor diye satıcan ilerde...

Motosikleti
Forza 250
Temiz temiz Honda servisinde yaptırın. Satarken alıcı neyin ne olduğunu bilir öyle alır.

Temiz temiz Honda servisinde yaptırın. Satarken alıcı neyin ne olduğunu bilir öyle alır.
Hocam zaten satarken yazacağım düştüğünü vs buradaki asıl amacım servisin fazla para almaması , zaten kaza dediğim şey kaldırımda birinci viteste ara gaz verirken elim kaydı debriyaji bıraktım motor teke kalktı ve düştük motorla
anladım sen motoru sahibinden temiz durduğu yerde arabanın geri geri gelmesinden düşen motor diye satıcan ilerde...
Kul hakkı diye bir kavram olmasaydı belki yapardım fakat alıcının yerine koyarsak kendimizi asla yapmamamiz gereken bir davranış.Ayrıca öyle insanlar yüzünden sıfır aldım.motoru daha 1 ay anca oldu
dostum geçmiş olsun , kaza olur kırılır dökülür sana bişi olmasın . Satılık motosiklet ilanlarına bak hepsi çiçek gibidir sadece olduğu yerde düşmüştür, yağmuş çamur görmemiştir güya. Ben bu tarz ilanlar yerine olanı biteni yazan , hasar varsa bile nerede nasıl yaptırdığını söyleyen şeffaf insanları tercih ediyorum. Aklında olsun .
Teşekkürler hocsm sağolasın cana geleceğine mala gelsin,zaten satarken söyleyeceğim fakat servis şimdi çok para alıyor hocam sizde takdir edersiniz ki
МОТОRCU;4160937' Alıntı:
Honda servisi demişken bir konuda honda servisine giderseniz on dakikadalik işlemi birkaç saat yazabilirler. Buna dikkat edin ve itiraz edin.
Doğrudur hocam dikkat edeceğim teşekkür ederim

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:22 ----------

Ek olarak kaza dediğim,motoru kaldırımda kaldırırken birinci viteste ara gaz verdim o sırada elim kaydı debriyajdan ve motor şaha kalktı ve yan yattık motorla,ayrıca arkadaşlar olayları lütfen başka yöne çekmeyin,asıl amacım servisin fazladan 400-500 TL para alıp bunu hasar kaydı olarak işlemesi halbuki sadece fren pedalim yamuldu 20 tllik bir islem

Dolandirici misin yalanci misin? Dostum neden durust olmuyorsun neden helal para kazanma derdinde degilsin neden saygili davranmiyorsun cok istedgin bir motoru aldiginda ayni seyi sen yaşamış olsan ne hisseder ne dusunurdun ayip degil mi yazik degil mi? Umarim bu dusunceden ivedilikle doner ve baskasina olmasa bile kendine saygili olur ADAM gibi yasamaya devam edersin. Saygilar.

Keşke bu kadar lafı etmeden önce yazdıklarımı okusaydin.Sonrada laf diyince suçlu oluyoruz hey Allahım hey. Yarın gidip serviste yaptırmaya karar verdim sırf senin gibi insanlar laftan anlamaz diye. Konuyu kilitleyebilirsiniz veya silebilirsiniz.İyi forumlar.

Bir malı satarken alıcıyı yanıltmak dolandırıcılıktır. Boşuna kılıf uydurmaya çalışmayın kimseyi kandıramazsınız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar