Honda satış temsilciliği

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Süpriz bir şekilde bugün gaziosmanpasa honda plaza artı da satış temsilcisi olarak işe başladım bir tanıdık vesilesi ile oldu ama cidden iyi oldu suan cennette gibi hissediyorum tabi daha ilk gün ama hobinizi is olarak yapabilmek cok güzel görünüyor bu piyasa ile hic bir alakam yoktu daha once dizi sinema sektörün de çalışmaktayım tam bir geciş oldu gelir olarak daha düşük ama daha mutlu hissediyorum bakalim neler olucak 😊 çay kahveye beklerim dilegidiniz zaman

Hocam merhaba bende oraya yakın biryerde ikamet ediyorum. Hatta taha bey vardi üst katta calisan bir abimiz onunla alışverişimiz olmuştu geçmiş dönemlerde. Şu benim kevlar kotlar içinde bir ara yanina uğramayi düşünüyorum.
Yeni isiniz hayirli olsun bu arada.

Hayırlı olsun, inşallah severek yapmaya devam edersiniz ve hobinizden de sogumazsiniz.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Hocam merhaba bende oraya yakın biryerde ikamet ediyorum. Hatta taha bey vardi üst katta calisan bir abimiz onunla alışverişimiz olmuştu geçmiş dönemlerde. Şu benim kevlar kotlar içinde bir ara yanina uğramayi düşünüyorum.
Yeni isiniz hayirli olsun bu arada.

Taha bey hala burda devam ediyo buyrun gelin 😊

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:32 ----------

hayırlı olsun şartlar nasıl maaş vs ne kadar hep merak ederdim
sartlar söyle çalışma sartlari acisindan rahat saat bakimindan güzel gelir olarak cok cok bisey beklemeyin ama askeri ucrette degil. Fakat ekipman ihtiyaclarinizi tabiki cok cok daha uygun fiyatlara karsilayabilmek gibi bir avantaj doğuyor bu ve benzeri alanlarda cok avantajli en önemli olay hobinizi profesyonellestirmek ve uzerine biseyler koyabilmenize olanak sağlaması yedek parca servis açısından guvenirlik sorunu yaşayamamakta avantajlarindan bunun gbi daha bir suru + var bunlar maaşı gölgede bırakıyor.

Motosikleti
versys 650 #herşeydenbiraz
Cbr 250 r
R 25 e 5 basar bugünden sonra.
Hayırlı olsun.

Hayırlı olsun, r25'i sattırıp Xj6 f yerine bir Cbr 650 f verseler bari :)

Servis bölümüyle çok iyi anılarım yok ama hasar danışmanı ve satış bölümü çok iyi insanlar idi.

Bir düzenini kur bakalım, aramızdan bir kişinin böyle büyük bir kurumda işe başlamasına sevindim. Hayırlı olsun tekrar.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Hayırlı olsun.Sadece ekipmanda mı indirim var.Motor almak istediğinde de %10-25 bir indirim olmuyor mu?

Şimdi şöyleki bugün öğrendiğim kadarı ile ekipmanlarda geliş fiyatına verebiliyolar ama motorda durum öyle olmuyor tabiki meblalar daha yüksek olduğu için ama müşteri değilsin sonuç itibari ile yapılabilecek indirimden bir tık daha fazlasını uygulayabiliyorsun atıyorum liste fiyatı 33 bin tl dir max 32 yada 31 e iniyolar ise sen 30 a alırsın gibi farazi konuşuyorum.

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:54 ----------

Hayırlı olsun, r25'i sattırıp Xj6 f yerine bir Cbr 650 f verseler bari :)

Servis bölümüyle çok iyi anılarım yok ama hasar danışmanı ve satış bölümü çok iyi insanlar idi.

Bir düzenini kur bakalım, aramızdan bir kişinin böyle büyük bir kurumda işe başlamasına sevindim. Hayırlı olsun tekrar.

istediğin zaman gel bir çayımı iç :) orda biraz kök salayım servis problemlerinide çözeriz :) ben diverson f i daha çok beğendm bugünde aldm bi 650 f dolandım oralarda ama diverson daha güzel geliyor bana nedense. fiyat olarak 650 f 33 civarlarında diverson ile aynılar aslnda şuan diverson da abs li 32 33 civarı olması lazım yakıt olarak hondanın daha az yaktığı söyleniyo ama şuan zaten o meblada bir motor alamam alabilicek olursam 2013 bir diverson f düşünüyorum 22 civarlarında. yamaha yı nedense hondadan çok seviyorum :) zaten öylesine başvurduğum bir yerdi aldılar :) işin güzel yanı sana sürüş eğitimi veriyorlar ve güvenli sürüş eğitmen sertifikası aldırıyorlar bunlar da + larından :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
hayırlı olsun tebrik ederim kardeşim. inşallah bir gün kendi honda motosiklet bayiliğini açarsın..

hayırlı olsun

Adam öyle bir anlatmış ki üniyi bırakıp işe başvurasım geldi.
Hayırlı olsun.

Hayırlı olsun yeni motor var mı gelecek içerden haberler alalım senden :) africa twin başka ??

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar