Honda RC-E

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Honda gelecek ay yapilacak olan Tokyo Moto show da 9 yeni konsept sergileyecek.
Bunlardan bir tanesi de RC-E modeli.
250cc sasesine oturtulmus bu motosikletin motoru elektirikli.
Brembo frenler ve Ohlins amortisörlerle yarisa hazir bir görünüm sergileyen RC-E hakkinda ne yazikki simdilik daha fazla bilgiye ulasamadim.
Ama sabredin, aralik ayina sunun surasinda ne kaldi ki!!!

honda-rc-e-electricsupersports-motorcycle.jpg

honda-rc-e-electricsupersports-motorcycle-0.jpg

Ekli dosyalar

• RCE1.jpg
    RCE1.jpg
    17 KB · Görüntüleme: 28,781
Moderatör tarafında düzenlendi:
Çok deli cihaz, güç verilerini bilmiyoruz fakat ağırlığı zaten düşük, eğer orta halli bir kuvveti varsa iyi bir başlangıç olacak bu elektrikli işinde.

Ben Honda'dan bu tip 125 ve 250'lik motosikletler de bekliyorum pistler için, bir kaç konsept var fakat bildiğim kadarıyla net bir şey söylenmiyo. Aslında bu güçlü kuvvetli -genelde 2 zamanlı- 125 ve 250 racinglerin yarışları da çok keyifli. Kaldı ki şampiyonların yetişmesi için müthiş bir sınıf alt cc'ler.

Bekliyoruz. :)

Hoparlör koysunlar, benzinli motor sesi çıkarsın bari :queen: Ben alıştığım motosiklet sesini isterim. Eğer o yoksa isterse suyla çalışsın benim için uygun değildir.

Hoparlör koysunlar, benzinli motor sesi çıkarsın bari :queen: Ben alıştığım motosiklet sesini isterim. Eğer o yoksa isterse suyla çalışsın benim için uygun değildir.

aynen katılıyorum.ayrıca sesi olmadan giden motosiklet tehlikelidir de..

egzozu yok cok garip duruyo ayni cikletten cikmis gibi

genede sevimli motor suanki 250 cc lerle ozelliklerinin karsilastirmasi ciknica olay daha netlesir

250 şasesine oturtulmuş fakat hiç 250 gibi görünmüyor. Önde brembo kaliperli çift disk fren gayet abilerine yakışacak tarzda. Honda bu diskleri boşu boşuna koymaz oraya bildikleri birşey var sanki.... Hadi bakalım ne çıkacak.

Aynalar ve plaka var yani bu tam bir yarış grenajı değil. Konsept olsada bir iki fikir veriyor. Kafa grenajı hava girişlerinde iki power led far var sanırım. Stopları da plaka üstüne ince şerit led yapmışlar. Honda'dan telefon piyasasında iphone'u gibi ,motosiklet piyasasının elektrikli motorunu bekliyoruz...

seri üretime çıkartıp sokaklara salsalar bile elektrikli araçlar vergileriyle o kadar pahalıya geliyoki benzinlinin fiyatı yanında çerez kalır.sadece pistlerde görücez sanırım

elektikli aletlere yüksek vergi koyup milleti korkutmassan uzaklaştırmassan devlet benzinden kimi sevicek Allaasen?

bazen dua ediyorum allahim yok et petrolu dinsin su insanligin izdirabi olmasin cok teknoloji yasayalim daha ilkel ..

Elektrikli araçlara alışmaya çalışın gelecekte hepimiz bunlardan kullanacağız nasıl olsa.

insanlar yarışlara ses ve hız için gidiyolar bu makinelerde ses olmadıkça günlük hayatta kullanılacaklar

yav bu elektrikli motosiklet arabaların eninde sonunda o bataryaları biticek işte o zaman masraf başlıyıcak:S

oguz1327 kardesim bundan cok iyi duvar kagıdı olur gercekten sagol paylastıgın icin :bestmt:

Mersin İl Temsilcisi
elektrikli aletlerin fiyatları da uygun olursa ve vergileri düşük olursa neden alınmasın ki, petrolden çok daha ucuza gelmez mi?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar