Honda PSİ ile Piaggio carnaby 200 arasında kaldım.

Dylan mı, carnaby 200 mü desen Dylan derdim ama PS150 ile karşılaştırıyorsan carnaby diyorum.

Ancak honda'nın daha sorunsuz ve masrafsız olacağınıda göz ardı etme. Eğer motora çok çok binenlerden değilsen carnaby alman zararına olmaz.

Aslında birazcık daha ucuza geliyor carnaby.Bakımı her 6000 kmde(İlk bakım dışında)Kavrama balatası 30.000 ne yakın bitiyor.Biraz Antalyada servisi kazık oda bir tane olduğu için galba.Birde enjeksiyon işi hafif sakat Trde pek anlayan yok ondan bir arıza olsa işin sakat.Karburatörden şaşmamak gerekiyor bazen:)

ben 2 markayada sempatisi olan biriyim...Carnabyi seçmemin tek nedeni lastik ebadı olurdu...bu lastik ebadı yüzünden PS 150 tercih edilmez derim...hayatın söz konusu...hızlanma ivmelenme bir yere kadar bence olay Tr şartlarında yol bozukluğu ve süspansiyon rahatlığı...azda olsa hp gücü carnabyden yana artılar...aynı paraya temiz pıaggıo x9 250 lerde var bu arada...hemde düşük km...düşün derim...

ben 2 markayada sempatisi olan biriyim...Carnabyi seçmemin tek nedeni lastik ebadı olurdu...bu lastik ebadı yüzünden PS 150 tercih edilmez derim...hayatın söz konusu...hızlanma ivmelenme bir yere kadar bence olay Tr şartlarında yol bozukluğu ve süspansiyon rahatlığı...azda olsa hp gücü carnabyden yana artılar...aynı paraya temiz pıaggıo x9 250 lerde var bu arada...hemde düşük km...düşün derim...

Bencede piaggio'nun tekerleri avantaj dün arkadaşın küçük tekerli scooterini kullandım en ufacık kasiste çukurda sarsıyor ve hop hop gidiyor bence bunuda düşün.

Motorların gelmesini beklerken sym joyride 200 de mukayese edilebilirmi acaba.
rahat bir motora benziyor.

Kulağına biraz kar suyu kaçırayım:cherry::Malaguti Password 250 kullanıyorum ve çok memnunum.Eğer uygun bir yer bulabilirsen düşük fiyata alabilirsin.İzmir'deki servis ağı hakkında bilgim yok fakat İstanbul'da gayet güzel.21hp'lik güç,safkan İtalyan olmasının yanında 16"'lik lastik çapıylada manevra kabiliyeti gayet uygun.Gaza fazla asılmadığın takdirde(90-100km/h arası) 10krş civarında yakıyor.Hatta ben rodaj boyunca bu rakamı aşağı yukarı tutturdum.Senin düşündüğün iki motordanda hem kaliteli hemde güçlü olduğunuda belirtmek isterim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar