Honda Pcx grenaj?

Arkadaşlar,

Öncelikle hepinize selamlar aranıza yeni katıldım.Sıfırlarını artık bekleyemeceğim için 2.el e yöneldim ve bitane buldum.Siyah 4000km de yalnız tek kusuru var.park halindeyken bir araba yanaşırken dokunmuş ve yol bayır olduğu için düşmüş ve hafifte sürüklenmiş alet.Sağ grenajda aşağıdaki çizikler oluşmuş.Bunlarda grenaj tek parça yoksa yekpare mi acaba? Parça fiyatı ve değiştirme veya onarma konusunda beni yönlendirirseniz çok sevinirim.

üst parça tek başına sağ ve sol olarak satılır..tamir macun boya v.s yenisinden pahalı oluyor..sağ grenaj 40-50 tl civarı sanırım..hemde orjinal boyalı halde...
al tal..uğraşma bişeyle...
istersen pendiğe yakınsan gel ben takayım..biraz uğraştırıcı bir iş çünkü...

üst parça tek başına sağ ve sol olarak satılır..tamir macun boya v.s yenisinden pahalı oluyor..sağ grenaj 40-50 tl civarı sanırım..hemde orjinal boyalı halde...
al tal..uğraşma bişeyle...
istersen pendiğe yakınsan gel ben takayım..biraz uğraştırıcı bir iş çünkü...

Alacağım arkadaş ekstra ücret istemeden macunlatıp yaptırıp öyle vereceğini söylemişti madem yardımcı olacaksın bu kardeşine o zaman bu masrafı fiyattan düşürteyim alıp beraber yapalım,ben avr. yakasındayım ama motoru yarın servis kontrollerinde başka sorun çıkmazsa üsküdar dan teslim alıcam olmadı hgs alır almaz gelirimde yol sorun değil :) p.m atıyorum sana ;)

Sokmesı takması cok zahmetlı ve dıkkat gerektırıyor . O parca ısın kuyrugu bıle sokmenız gerekıyor .
Ben tr de yapılabılıcek en ıyı yerde yaptırdım ( hatır ısı porsche yetkılı servıste yapıldı ) fakat yenısının yerını tutmadı . Bence sabret yenılerını servıste taktırt .

Sokmesı takması cok zahmetlı ve dıkkat gerektırıyor . O parca ısın kuyrugu bıle sokmenız gerekıyor .
Ben tr de yapılabılıcek en ıyı yerde yaptırdım ( hatır ısı porsche yetkılı servıste yapıldı ) fakat yenısının yerını tutmadı . Bence sabret yenılerını servıste taktırt .

Kafam karıştı :pale:

Bugün motoru teslim aldım,aldığım arkadaşla servise uğradık satış öncesi,grenaj fiyatı 90tl + 70tl. işçilik dediler mototalda.Kalkışta titreme var biraz sanırım varyatörden,4000 bakımını yaptırıcam yarın avrupa yakasındaki en ilgili bilgili servis hangisi acaba?

Bugün motoru teslim aldım,aldığım arkadaşla servise uğradık satış öncesi,grenaj fiyatı 90tl + 70tl. işçilik dediler mototalda.Kalkışta titreme var biraz sanırım varyatörden,4000 bakımını yaptırıcam yarın avrupa yakasındaki en ilgili bilgili servis hangisi acaba?

anes motor avrupada mlmem ama genelde herkes memnundu

titreme scooterlerde olur bakımı yaklaşınca
tozu pisi bakımda bi temizlendin mi varyatörün titreşim biter hayırlı olsun

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar