Diren toprağım gelecek elbet gelecekale:
vay arkadaş hala gelen giden yokmu. bildiğim kadarıyla tüketici hakları kanununda böyle uzun süre beklettiklerinde sana idareten bir motosiklet tahsis etmeleri gerekli.
Sağol desteğin için. Motorsikletimin olduğunu bile unutmak üzereyim
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:20 ----------
Aklıma birşey geldi bakalım Honda nın sitesine yazayım Motor 15 gündür serviste parça bekliyor. Bende Kütahyada motoru bekliyorum. Benim motorsiklete ihtiyacım var Kütahyaya bir tane motorsiklet gönderin diye :cherry:
Höööössttt Kümokun adını anarken besmele çek bre zındıkOkanı değilde Özcanı aradım senin yanında o ona haber verecekdi eğer sen deli öpmüş gibi gitcem gitcem deye dutturmasaydın :farao: neyse bir dahaki sefere küştahını paklarsın artıkın :wiinkk: Asil Hondacı panda seni bekleme yapma bekleme yapmaaaaaaa :queen: devam et :flower:
Adamın canı yanmış sen lay loydasın ayıp ya...yok kümok yok zart yok zurt...
Halil biraderm sana iç istihbarat vericem şimdi..kırmızı siyah model grenaj parçaları bugün gelmiş..beyaz parçalar yine gelmemiş...haydi burdan yak...
[/COLOR]
Yapacak bişey yok bari kırmızı parçalardan alayımda Türk Bayrağı renginde dolaşayım ortalarda. Benim motor farklı olsun :wiinkk:
Bozuk saat bile günde 2 kere doğruyu gösterirmiş :cat: helal len panda![]()
aga yanlış anlama ama nacizane tavsiyem motoru sat kurtul..bu saçmalıkların yine yaşanmaması için iç huzurunun yerine gelmesi için belkide en mantıklısı bu..hayırlısı olsun...
Motoru satmayı zaman zaman bende düşünüyorum. Oysa ne kadar isteyerek almıştım. Kullanırken ne kadar hoşuma gidiyordu
Bundan sonra yedek parçaya ihtiyacım olmasa bile çok uzun bir süre motora rahat rahat bineceğimi sanmıyorum. Sürekli bir tedirginlik olacak.
Allah korusun herhangi bir parçanın değişmesi gereken bir olay başıma gelirse çok daha fazla canım sıkılacak.
Tüm bu can sıkıcı olayların sorumlusu ise Honda. Bilmiyorum benim Hondadan beklentilerimmi acaba çok yüksekti?
Bende gecen gün ufak bir kaza yaptım bi kac parca degismesi lazım ama ben o günden sonra motora binmeyi bırakmadım hala sürüyorum motoru servisde bekliyecegine simdilik binin motora bunlar çinli degilki parcası heme bulunsun Hondadır dedik bu markadır ama en güzel kazığıda o atıyor bi kac grenaj par ası icin bizi madara ediyor arkadaş serviste yatacagına bin sen motora sanki tazminat felanmı ödeyecek bu müsteri magdur oldu bilmem kac gün motor serviste yattı diye :queen:
20 işgünü 1 ay eder başgan...
beyler bu 20 iş günü garanti kapsamında parça değişeceği zaman geçerli bi kural:cat: