Honda PCX 150 ve Piaggio Liberty 150

İşten eve gidip gelmek için bir (commuter) scooter arıyorum. Benim için kalite, konfor ve servis en başta gelen hususlar. Honda PCX 150 ve Piaggio Liberty 150 fiyat aralığı açısından oldukça yakın, tavsiyeniz hangisi olur ?

Teşekkürler,

Hamdib

Not: 178 boy 95 kg

Not 2: Piaggio Medley 150 fiyat açısından eklemedim, görüş belirten olursa sevinirim.

piaggio medley'in tipi güzel değil bence ve pcx yerine nmax düşünün. nmax liberty kıyaslaması da hangisinin tipini severseniz o olabilir :)

Motorun tipi olayına bişey diyemem.. Tamamen zevk meselesi.. Ama Piaggio, Vespa gibi markalardan bahsediliyor ise bunlar scooter'ı icad eden adamlar.. Bunu unutmamak gerek.. Ben yaklaşık 1 hafta önce Medley modelini aldım.. Fiyat performans bakımından bu segmentte alınacak tek scooter diyebilirim.. Medley ben buradayım diyor zaten diğer modellerin içinde..
ABS farkını 15 hp gücünü ve 2 kask alan bagajını da düşündüğünüzde geriye başka bir seçenek yok zaten.. Ha üstüne biraz daha eklerim ben maxi scooter alırım derseniz tercih meselesidir derim..
Saygılar..

araarında önemi farkılılar yok. üç aşağı beş ykarı hepsi aynı. hangisi hoşna gidiyorsa onu al...

İki motor arasındaki farklar : ABS Fren, İtalyan tasarım, 15 HP güç, 16 inç teker ( bu arada lastikler maxis marka ),
İki kask alan alan geniş bagaj hacmi, Ön konsolda askı kancası, İşcilik kalite vs.vs..
pcx : 9800 medley : 11.800 ama pazarlık ile daha uygun alabilme şansı..

Saygılar,

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar