Honda Pcx 125cc

S.a arkadaslar..
Gecen hafta almış Olduğum motorumdan yavaslarken ve hafif kasislerden geçerken bir sürtme sesi geliyor arka teker civarından..
Bir tahmini olan varmı acaba..

sürtme ses idiyince kimse kolay kolay bişey dıyemez :D bence usta genel bı bakıma alsa daha ıyı olur :D ses normalde gelse koalyda kasısdeyse sadece bulmak skıntı :D

Kasiste değilmiş sıkıntı bugün farkettim,hangi hızda olursam olayım,frensiz gaz keserek yavasladığımda 20-30km/h civarında sürtme sesi geliyor..tam olarak nerden çözemedim ama..ses sürekli gelmiyor,sadece bir-iki Sn sürüp geçiyor..

Merhaba,

Motorun lastik basınç değerleri nedir? Rodajı nasıl geçirdin, artçı aldın mı?

servise uğramanda fayda var. en ufak bi seste soluğu serviste alacak kadar pimpirikliyim :cherry:

Merhaba.
Bosa servise gitme. O ses tum pcxlerde kronik. Bende ilk baslarda gitmistim sonra ogrendim. Hakikatende oyle tum pcxlerde var. Zamanla alisio duymuyosun bile :)

Geçen sene lastikleri değiştirdikten sonra benim pcx de de olmuştu sonra ya geçti ya da Mexico'nun dediği gibi artık duymuyorum :)

Serdarberke kardeşim bu ses olayı ile ilgili bir sonuca varabildin mi bu ses bendede var bir türlü nerden geldiğini bulamıyorum 20km/h hızın altına düştüğümde hangi hızda olduğu belli olmamakla birlikte bazen 18de bazen 15de bazen baska bi hızda anlık olarak alttan garc gurc bi ses geliyor. Motor orta ayaklıktayken yapmıyor sadece sürerken yapıyor ayrıca iki kişi binincede yapmıyor. Bazen o yaptığı hızı yakalayıp o hızda sabit tutabilirsem garc gurc devam ediyor seninkide aynımı ve çözüm bulabildin mi eger bulduysan veya bulan başka biri varsa yardımcı olsun servise gidicem ama en yakın servis 100km uzakta ve hiç yolum düşmüyor o tarafa. Bu nedenle yardımlarınızı bekliyorum

Valla hocam.isin enteresan yani yukardada arkadaslarin soyledigi gibi bende alistim😀

Valla alışmaya bende alıştım sıkıntı yok ama yarın öbür gün motoru satsak ne diycez adama alışırsın mı diycez :))) şu problemi çözsek fena olmazdı aslında

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar