Kaza mı yaptın hayırdır ? Servisleri arayıp fiyat sorabilirsin. En güncel listeye o şekilde ulaşabilirsin
cbr125r ın parça fiyatları çok pahalı. fiyatları gördüğünde gözlerin yuvalarından çıkarsa hiç şaşırma.
Şirinevler otosevere git sana söylerler fiyatları
Teşke bajaj alsaydınız parça fiyatları çok uygun
http://www.bike-parts-honda.com/honda-moto-model-CBR-125-2011.html
burdan bakabilirsiniz.
Gözümü korkuttunuz hocam
Sigorta acentasıyla konuştum, servise gidip hasar tespiti yaptırmanız gerek dedi, bunu yaptırırken sigorta acentasından birileride gelecek mi ?
Kazada bir suçum yok iken karşı tarafın sigortasından masraflarımın karşılanması kötü birşey mi ? Ayriyetten satılırken servisden bilgi illaki alacak alan arkadaş ozaman kimseden gizlimiz saklımız olmaz merak etmeyesin
Ayrica bizlerde ki bu hasar kaydı düsüncesini de anlayamiyorum ... Asil hasar kaydı varsa korkma çünkü adam serviste orjinal parcalariyla degistirmistir ... Hasar kaydı cıkmasin diye merdiven alti ustalara da verebilirdi sende acemisen hayatta anlayamazdın...
Zaten tamda onu yapmaya calismiyormu arkadaş,fiyat arastirmasi önünde ki bi zamanda yapmayi düşünme,parca fiyaflarindan gözü korkmasi,kendini hazirlamasi? Ve sonrada kazada suçu yokken karsi tarafin sigortasından yaptıracagini söylemesi ?? Madem karsi taraftan yapilacak kafana göre gir bir servise ayni gün,yapilsin.Yanlis mi anladim olayi çözemedim tam.
Sizde haklisiniz düsununce amaBen sadece genel olarak bir yargıyı kırmak istemistim sadece
Çünkü serviste hangi parcalar degistiyse gorebiliyorsunuz ama merdiven alti kazadan toplanan motorlarda ne denli bir kaza oldugunu bilemiyorsunuz...
Zaten tamda onu yapmaya calismiyormu arkadaş,fiyat arastirmasi önünde ki bi zamanda yapmayi düşünme,parca fiyaflarindan gözü korkmasi,kendini hazirlamasi? Ve sonrada kazada suçu yokken karsi tarafin sigortasından yaptıracagini söylemesi ?? Madem karsi taraftan yapilacak kafana göre gir bir servise ayni gün,yapilsin.Yanlis mi anladim olayi çözemedim tam.