Honda Oree

Offenbach ‘da bulunan Tasarım ve Sanat Akademisi öğrencileri Alman Nike Albertus ve Andre Look ürettikleri tasarım projesini 2008 INTERMOT fuarında tanıtmışlar. Honda Oree, çıplak, elektrikli bir motosiklet konsepti. Minimalist çizgileri ile ön plana çıkan bu aracın tasarımı gereğince üzerinde ki elektrik motoru, ürettiği gücü debriyaj ve CVT şanzıman sistemi olmadan kayış sistemi vasıtasıyla aktarıyor.

Oree, Honda ‘nın kendi ürettiği bir konsept yada dizayn değil. 2 öğrencinin yaptıkları bir proje. Elektrikli motosikletler konusunda ise Honda CEO ’su Takeo Fukui yaptığı bir açıklamasında 2 yıl içerisinde elektrikli bir modelin seri üretimine başlanacağını belirtmişti.

Moto Aktüel
Online Motosiklet Bilgi Kaynagı

Mersin İl Temsilcisi
sevdim ben bunu.. en azından scooter makinalardan çok daha güzel görünüyor ama neticede otomatik şanzuman...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arka süspansiyonda bir devrim yapmışlar,elektrik motorunaa entegre müthiş bir sistem var.:cat:

Bunla turkiye kosullarında dusenemıom bı su deyse kayış boşa döner :):):)

Yaaa ne güzel yorumlar bunlar paça kaptırmak,kasasının sığmaması felan:) bi arada ducatimiydi sanırım ducatiydi bi modeli vardı depoyla sele arasında boşluk vardı o boşluk için erkekliğimizi elimizden alır felan denmişti. Elin gavuru bunu göze alarak mı yapmış sanki alla alla. Vardır bildikleri yahuu :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
valla yarımda değil anca çeyrek kişi sığar...

:)Benim yarış bisikletinde bundan konforlu sele var eğer seleyse:)Seleyi de arka süspansiyona mı bağlamışlar ne?

fazla konsept üretilmesi biraz güç.
Ancak hondadan elektrikli bi motosiklet bekliyorum artık.

Bu neeeeeee bant tankına benzemiş :queen:

Küçült bunu, koy masana tak orta bölüme seloteybi yürüttükçe bant versin hahahahahah... Yok emeği geçenlere saygı duymak lazım ama olmamışş yaa :)))

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar