- Motosikleti
- Dominar 250
Eğer uygun fiyatlı gelirse ben de sanırım arkadaştan bir adet edineceğim ama ümit besleyemiyorum. :/
Eğer uygun fiyatlı gelirse ben de sanırım arkadaştan bir adet edineceğim ama ümit besleyemiyorum. :/
Sıraya isim yazdırabiliyorsun. Bende bugün öğrendim ve hemen kendimi yazdırdım. :cherry:
Açıkçası şu adv modası ne zaman bitecek çok merak ediyorum. Eskiden karenajlı ne güzel, ne tatlı sport touringler vardı, şimdi hepimiz lanet topcase, illet sidecase, gaga gibi şeyler konuşur olduk. Bu arada o güzelim Cbr 500R'ın da kadrini kıymetini bilememişiz. Ha içimizde Cbr 500'e topcase takmış bir arkadaş var ama zikretmeyeyim ismini, rencide olmasın.
Suzukinin gsx 8r modeli geliyor. Farını herkes beğenmiyor ama tarz olarak çok sevdiğim bir motor. Yarış motoru gibi ama onun gibi mide spazmı geçirmiyorsun
https://www.youtube.com/watch?v=GqVjb5a7YUs&t=214s
Piyasada o kadar çirkin motorlar baş tacı ediliyor ki Suzuki'nin farına kurban
...
Anlaşılan karaborsacılık alabildiğine devam ediyor memleketimizde.
Bugün Honda'dan aradılar NX500 için sıraya yazdıralım mı sizi dediler , iyi yazın lansman fiyatı 320 falan olursa alırım yoksa gidip yeni Triumph 400 alacam dedim verdim gazı alacağım falan yok da yemediler blöfümü siz bilirsiniz beyfendi dedine fiyatı nede tarihi belliymiş NX500 ün sıra yazmaya başlamışlar..şimdi aklıma geldi yazayım şu başlığa dedim , uykum kaçtı iyimi olurya 320 ye çıkarda alırsak Hırbo'nun diline düşecez
![]()
Triumph 400 ün Türkiye fiyatı belli oldu mu yada dedikoduları geldi mi ?
Motopixel test sürüşüne gitmiş baya övüyor motoru , videoda fiyat söyledimi farketmedim ama 300 ün üzerine çıkarsa şansını zorlar diye düşünüyorum..
Henüz resmi olarak belli olmadı ama dedikodular 300-330 arası olacağı yönünde.
210 bine sıfır dominar 400 alınabiliyorken sırf markası ve şekliden de dolayı o rakamları verecek pek insan çıkmaz diye düşünüyorum
Bence Honda markasının güvenirliliği için ilgi görecektir.
Aynı sınıflar değil ama şuan CB125F için yoğun bir talep varmış.
Daha uygun fiyata TVS Raider 125 ve NS 125 var ancak CB125F daha çok talep görüyor.
Triumph 400 ün Türkiye fiyatı belli oldu mu yada dedikoduları geldi mi ?