Honda nx500 geliyor...

Evet honda Türkiye reklamlarını yapmaya başladı beklenen model nx500 geliyor sizler neler düşünüyorsunuz?

Honda NX500 Teknik Özellikleri

• Motor: DOHC, sıvı soğutmalı, dört zamanlı paralel 4 valfli
  • Motor Hacmi: 471 cc
  • ÇapxStrok: 67,0x 66,8 mm
  • Sıkıştırma Oranı: 10.7:1
  • Şanzıman: 6 vitesli/zincir
  • Yakıt Sistemi: PGM FI elektronik yakıt enjeksiyon
  • Ön süspansiyon: Showa 41 mm SFF-BP USD çatal
  • Arka süspansiyon: Pro-link mono amortisör
  • Ön Fren: Nissin 2 pistonlu kaliper, ABS’li 296 mm
  • Arka Fren: Nissin 1 pistonlu kaliper, ABS’li 240 mm
  • Yakıt Deposu: 17,5 litre
  • Dolu Ağırlık: 196 kg
  • Yerden Yüksekliği: 180 mm

Resim eklemeyi beceremedim :) resimleri sizlerden.

Kaç silindirli?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

2 silindirmiş, strok boyu ve çaptan hesapladım.

Evet honda Türkiye reklamlarını yapmaya başladı beklenen model nx500 geliyor sizler neler düşünüyorsunuz?

Honda NX500 Teknik Özellikleri

• Motor: DOHC, sıvı soğutmalı, dört zamanlı paralel 4 valfli
  • Motor Hacmi: 471 cc
  • ÇapxStrok: 67,0x 66,8 mm
  • Sıkıştırma Oranı: 10.7:1
  • Şanzıman: 6 vitesli/zincir
  • Yakıt Sistemi: PGM FI elektronik yakıt enjeksiyon
  • Ön süspansiyon: Showa 41 mm SFF-BP USD çatal
  • Arka süspansiyon: Pro-link mono amortisör
  • Ön Fren: Nissin 2 pistonlu kaliper, ABS’li 296 mm
  • Arka Fren: Nissin 1 pistonlu kaliper, ABS’li 240 mm
  • Yakıt Deposu: 17,5 litre
  • Dolu Ağırlık: 196 kg
  • Yerden Yüksekliği: 180 mm

Resim eklemeyi beceremedim :) resimleri sizlerden.
Keşke biraz yakışıklı yapsalardı nx500 ü harici efsane makine

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
Keşke biraz yakışıklı yapsalardı nx500 ü harici efsane makine
vallahi ben tasarımına bayıldım tenere benzeri kafası dikdörtgen gövdesi altta ufak bi boru çıkışı değil de egzozu olması çok hoşuma gitti boyutu ne büyük ne küçük 500cc bi advnin olması gerektiği büyüklükte telefonda wallpaper yaptım bikaç gündür daha sıkılmadım önümüzdeki 2 ay boyunca da sıkılmazsam alırım artık

a2 için en iyi motosiklet olduğunu düşünüyorum her şeyi yapabileceğin konforlu ve sağlam teknolojik bi motosiklet verilerden bi eksik bulamadım ama denemek lazım..

7omhwra.jpg

fotoğraftaki koruma demiri sis farı ve elcik koruma ekstra*

Son düzenleme:
Evet herşeyiyle bencede yeterli ve dengeli bir motor olmuş. Eğerki birde gelişine özel iyi bir lansman fiyatı ile satışa sunulursa kendinden epey söz ettireceğe benziyor umarım ki üzmeyecek bir rakam belirlerler.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Yapmışken tel jantlı modelini de yapsalarmış ya, bozuk yollarda daha rahat olurmuş.
Ama güzel motor, A2 için güzel alternatif.
Çekya'da yaşayan bir arkadaşım almıştı 2-3 yıl oldu, dağ bayır geziyor, çok memnun, eskitmiştir bile.

Motosikleti
Honda Forza
Türkiye fiyatı ne olacak acaba önemli olan o

Honda Türkiye sektöre büyük yenilik getirecek. Aynı blok, Aynı şasi ve diğer komponentlerin %80 i aynı olan devşirme 3 model. Enduro, Naked, Supersport.

Doğunun uzağındaFare kızartması yiyen insanlar icin üretilmiş devşime modeller artık Türkiyede ( Yersen ) 😆

Ufak bir hesapla Honda'nın tüm 500'lükleri en az 450 binden getireceği gözüküyor... MT7'den fiyat olarak bir farkı kalmayacak gibi duruyor.

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
Yapmışken tel jantlı modelini de yapsalarmış ya, bozuk yollarda daha rahat olurmuş.
Ama güzel motor, A2 için güzel alternatif.
Çekya'da yaşayan bir arkadaşım almıştı 2-3 yıl oldu, dağ bayır geziyor, çok memnun, eskitmiştir bile.
senin dediğin cb500x
nx500 çıkalı 1 sene olmadı
Honda Türkiye sektöre büyük yenilik getirecek. Aynı blok, Aynı şasi ve diğer komponentlerin %80 i aynı olan devşirme 3 model. Enduro, Naked, Supersport.

Doğunun uzağındaFare kızartması yiyen insanlar icin üretilmiş devşime modeller artık Türkiyede ( Yersen ) 😆
yamahadan tut kawasakiye apriliadan tut ducatiye herkes bunu yapıyor zaten :D ilk yapan honda değil merak etmeyin

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
senin dediğin cb500x
nx500 çıkalı 1 sene olmadı
Honda o kadar çok model çıkarıyor ki birbirine karıştırmışım. Even cb500x çok güzel motor, keşke burada olsaydı, yeni başlamak için 250cc sonrası güzel motor olurdu.

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
Honda o kadar çok model çıkarıyor ki birbirine karıştırmışım. Even cb500x çok güzel motor, keşke burada olsaydı, yeni başlamak için 250cc sonrası güzel motor olurdu.
ustam nx500 zaten cb500x yerine çıkıyor yanlış bilmiyorsam tüm dünyada cb500x üretimi durdu

Motosikleti
Honda Crf250L
ağır ve alçak..fiyatıda tahminim 400-450 arası olur.

400 üstü gelirse almaktan vazgeçecek arkadaşlar merak ettiğim için soruyorum muadil ve bundan üstün gördüğünüz o rakamlara hangi motoru tercih ederdiniz?

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
400 üstü gelirse almaktan vazgeçecek arkadaşlar merak ettiğim için soruyorum muadil ve bundan üstün gördüğünüz o rakamlara hangi motoru tercih ederdiniz?
400 üstü olacağı kesin mevzu 449 yerine 419dan getirirler mi
a2 için 2 alternatif var biri cfmoto 450mt biri trk502x bence onlar da kalite olarak aynı klasmanda değiller

400 üstü olacağı kesin mevzu 449 yerine 419dan getirirler mi
a2 için 2 alternatif var biri cfmoto 450mt biri trk502x bence onlar da kalite olarak aynı klasmanda değiller
Kesinlikle aynı klasman olamazlar kağıt üstünde her ne kadar cazip görünselerde genel kalite ve servis konusunda ciddi olarak sınıfta kalıyorlar ayrıca 450mt geldiğinde çıkış fiyatıyla çok alan oldu ve şimdi gözleri yaşlı yedikleri kazığı uzun bir süre hazmetmeye çalışacaklar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar