Honda ne derdi acaba?

Motosikleti
D400
forumda bu ara markaları linç etme girişimi var; hep o kaskı topcasede taşıyıp köpüğü cıkan arkadaş başlattı bunları. :queen:

Bu arada konuya gelecek olur isek; kıyaslanan noktalar aynı şey değil.

Bir etkinlik sırasında motosiklette bir sıkıntı olsa emin olun honda bajaj mondial fark etmez hepsi araştırmaya girerdi.

ve emin olun nike senin ayakkabına sosyal hayatında kullanırken bişi olsa umursamazdı.

forumda bu ara markaları linç etme girişimi var; hep o kaskı topcasede taşıyıp köpüğü cıkan arkadaş başlattı bunları. :queen:

Bu arada konuya gelecek olur isek; kıyaslanan noktalar aynı şey değil.

Bir etkinlik sırasında motosiklette bir sıkıntı olsa emin olun honda bajaj mondial fark etmez hepsi araştırmaya girerdi.

ve emin olun nike senin ayakkabına sosyal hayatında kullanırken bişi olsa umursamazdı.

Adidastan aldığım ayakkabıları bikaç sefer değiştirttim,tek bir soru bile sormadılar
Yanlış hatırlamıyorsam jantı kırılan arkadaş tüketici hakemde bilirkişinin üstün bilimsel araştırması neticesinde haksız bulunmuştu

pea

Motosikleti
Honda Cb500f & SYM Joymax Z+
https://skor.sozcu.com.tr/2019/02/2...atlandi-gozler-niketa-992618/3/?_amk_galeri=1
Gece gece haber okurken, maçın ilk dakikalarında ayakkabısı parçalanan basketbolcuyu okudum. Forumda bir arkadaş vardı cb125f inin ön jantı kırılınca kullanıcı hatası demişlerdi. Nike bu olaya araştırıyoruz demiş ama Honda olsaydı acaba kullanıcı hatası der miydi acaba?

Nike ile Honda'yı üretim hatasına tepkileri üzerinden karşılaştırıyoruz ama bir de kar oranlarını karşılaştırmak lazım. 10$'a ürettiği şeyi 100$'a satan firmanın böyle ufak fiyatlar için büyük riske girmemesi doğal.
Diğer yanda da karlılığı düşük firmanın, anca bir forum sayfasında ses getiren sorununu sallamaması var.

Honda'nın yaptığını savunmuyorum tabii ki. Ama elma-armut durumları biraz.

Makine benim değil hocam. Ben Haziran 2018 de motosiklete çok geç başlamış orta yaşlı bir insanım. Jantı kırılan arkadaşın yazdıklarını okuyunca çok korktum açıkçası. Zira böyle bir durumla ben karşılaşsam ne yapardım dedim. Empati yaptım ve üzüldüm

Uzun yıllardır ayakkabı tercihim hep adidas oldu.
Müşteri kartı kullandığım için baya uzuun bi alışveriş geçmişi listem var.
Haliyle bir problem yaşadığımda alışveriş geçmişini görünce, uzun zamandır adidas kullandığımı fark eden mağazalar çok ilgili alakalı davranıyor.

Jant kıran arkadaş kaç tane honda ürünü eskitti acaba..

Motosikleti
D400
Adidastan aldığım ayakkabıları bikaç sefer değiştirttim,tek bir soru bile sormadılar
Yanlış hatırlamıyorsam jantı kırılan arkadaş tüketici hakemde bilirkişinin üstün bilimsel araştırması neticesinde haksız bulunmuştu

Konuya göre bakarsak Honda da olsa Bajaj da olsa bir etkinlikte böyle birşey olsaydı araştırmaya girerdi.

Sizinki kişisel kullanım ile alakalı bir durum, konu kamuya açık bir olgu

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Jant kıran arkadaş kaç tane honda ürünü eskitti acaba..
Güvenlik ve kullanıcı hayatına gereken değer, sadakatla satın alınmak zorunda değil ama, firmanın tüm müşterilerine karşı yükümlülüğü.

Eğer dava açılıp ta dalavere olmadan sonuç kullanıcı aleyhine sonuçlandıysa diyecek bir şey yok tabii ki.

Motosikleti
Honda CBF 250
Decatlondan aldığım yürüyüş ayakkabılarını 2 kez değiştirdim.. Burundan açıldı diye... decatlon bile sogu sualsiz açık olduğunu görünce sadece fatura tarihine baktı.. garantisi dolmamış değiştirelim dediler... honda vs mala garanti verdiyse arkasoında durur inceleme yapar

CB125E mi satıp 125f alacaktım :D almayacağım , bu arkadaş önde kaldırsa çukurada düşse , üstünden araba kamyon tır bişey geçmedikçe bu jantın kırılmaması lazım arkadaş bu nedir , yenisi verseler ne olacak . hayatta almam 125f

Nike koşu ayakkabılarında 2 defa başıma gelmiş bir olaydır. Her ikisinde de " kullanıcı hatası" dediler. Koşarken nasıl bir hata yapmış olabilirim ki ? Yani bunu yapan sadece Honda değil. Olay çok göz önünde olduğu için bu defa kıvırtamadılar. Bu arada Nike gerçekten orta kalitedir. Spor ekipmanı değil, spor giyim tarzı satar. Yarışlarda koşucuların nike giymediklerini görürsünüz. Ben son 5 yıldır Mizuno veya Asic ile koşarım. Genelde her çifti 1200 km 'ye kadar kullanabiliyorum. Daha 600 km yi çıkartan Nike ayakkabım olmadı.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Rodajını düzgün yapsan Nike de 1200km gider... :queen:

Güvenlik ve kullanıcı hayatına gereken değer, sadakatla satın alınmak zorunda değil ama, firmanın tüm müşterilerine karşı yükümlülüğü.

Eğer dava açılıp ta dalavere olmadan sonuç kullanıcı aleyhine sonuçlandıysa diyecek bir şey yok tabii ki.
Bende biraz o fikirdeyim, biraz da değilim...

Ithalat-ihracaat işinin içinden biri olarak inkar etmeden söylemeliyim,
Benden her ay irana en az bir konteyner ürün alan adam, ürünlerin hepsi ıslanmış/tahrip olmuş, ürünlerimi tekrar gönder dese, ne nakliye masrafını umursarım, nede arada kaybettiğim kârı,
ürünleri direkt geri yönlendirmesini söyler, nasıl olmuş bile demez, bir fotoğraf bile istemem.
Ama benden dahaca ilk defa alışveriş yapmış bir müşteri bu ürün deforme olmuş, ürün defolu yenisini istiyorum gibi bir problemle gelirse, ürünü geri gönderin kontrol edelim derim.
Çünkü müşteriyi tanımıyorum ve dolandırıcılar sadece satıcı olmuyor.

Mesele güven meselesi, haliyle "Eski müşteri olmak" meselesk.
40 yıllık müşteriyle 40 dakikalık müsterinin aynı değeri ve saygıyı görmesi bana pek adil gelmiyor.
Hem satıcı gözüyle hem 40 yıllık müşteri gözüyle.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Toptancılık ayrı, perakende ayrı. Müşteri memnuniyeti umurunuzdaysa bir miktar dolandırılmayı göze almak zorundasınız. Yoksa belirsiz durumlarda masum müşteriye haksızlık yapma durumu oluşur.

Bakın Amazon'dan bir şey aldım. İnternette geldi diyor, ama kapının önünde yok... Üç gün geçti, utana çekine aradım, "gelmedi" dedim. Yenisini yollayacağiz dediler hemen. Bir saat geçmedi yandaki komşu geldi, tatilden yeni dönmüş, postacı paketi yanlışlıkla ona bırakmış... Geri arayıp anlattım, teşekkür edip iptal ettiler. Peki ya komşu getirmeseydi?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar