Honda nc 750 yan sehpa müşürü

Merhabalar ne zaman arıza yapar diye beklediğim yan sehpa müşürü arıza yaptı. Sürekli yan sehpa açık diye uyarı verdiği için motor vitese aldığım anda stop ediyor. Bu sensör açık devre mi çalışıyor kısa devre mi çalışıyor biliyor musunuz? Gece olduğu için çok bakamadım. Cumartesi komple söker bakarım.
İnternetten arızalanan parçaya baktım ama çok arızalanan bir parça olmadığı için sanırım piyasada bulmak zor olacak. Honda da bana 10 bin tl geçirir şimdi. En azından bekleme süresini azaltmak için uyumlu olan başka marka veya modelin sensörünü biliyor musuz? Yada komple sensörü iptal edip yurt dışından getirtme yoluna mı gideyim bilemedim.
Her türlü görüşe açığım.

Motosikleti
Ns200 15"
Abi parça kodu 35700MKWD11 olarak geçiyor sanırım ve fiyatı 118 pound. Fakat bu parçayı Spontini yan sehpa müşürünü uydurabilirsiniz gibi duruyor.

Parçanın arızalı olup olmadığını anlamak için müşürün ortasındaki civatadan sökün ve ayak müşürüne giren pimi dairesel biçimde hareket ettirin, eğer uyarı gidiyorsa pim deliğe girmeyip her daim ayaklık açık konumda kalıyor olabilir veya sadece bir gevşeklikte olabilir.

Eğer parça arızalı çıkarsa dediğim gibi bir müşür alıp soketleri eski parçanın soketlerini takıp ayağada sorunsuz oturuyorsa rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Abi parça kodu 35700MKWD11 olarak geçiyor sanırım ve fiyatı 118 pound. Fakat bu parçayı Spontini yan sehpa müşürünü uydurabilirsiniz gibi duruyor.

Parçanın arızalı olup olmadığını anlamak için müşürün ortasındaki civatadan sökün ve ayak müşürüne giren pimi dairesel biçimde hareket ettirin, eğer uyarı gidiyorsa pim deliğe girmeyip her daim ayaklık açık konumda kalıyor olabilir veya sadece bir gevşeklikte olabilir.

Eğer parça arızalı çıkarsa dediğim gibi bir müşür alıp soketleri eski parçanın soketlerini takıp ayağada sorunsuz oturuyorsa rahatlıkla kullanabilirsiniz.
Her posizyonda denedim. Müşür çalışmıyor. Bu arada dikkat ettim. Honda müşürlerin hepsi 35700 koduyla başlıyor. Sanırım sensör aynı. Kablo veya soketine göre parça kodu değişiyor. Şmdi 35700 kodu ile başlayan sensörlerden gözüme en düzel geleni alıp uydurmaya çalışacağım :D

Motosikleti
Ns200 15"
Her posizyonda denedim. Müşür çalışmıyor. Bu arada dikkat ettim. Honda müşürlerin hepsi 35700 koduyla başlıyor. Sanırım sensör aynı. Kablo veya soketine göre parça kodu değişiyor. Şmdi 35700 kodu ile başlayan sensörlerden gözüme en düzel geleni alıp uydurmaya çalışacağım :D
Ya illa Honda olmasına gerek yok bence abi, herhangi bir parçacıdan alıp uyuyorsa 100 TL'ye cillop gibi müşürünüz olur. :D

Motosikleti
Triumph Tiger 800XRx

Yav bu Hondaya ne oluyor kardeşim kendini ingiliz mi sanıyor bunlar🤪🤪 118 pound da neymiş o paraya müşür mü olur😁 Fişi-soketi neyim vardır sök İptal et gitsin.

Konuyu takipteyim. Muadil uygun komple parça bulunur ise ben de almayı düşünüyorum.

Bir de sensör soketinin nerede olduğunu yazarsan senden kralı yok. 😅

Merhaba,
Honda sensöre 5500 tl dedi.
Torbalıdaki parçacı varaderö sensörü için 4500 tl dedi.

Bu iki sensörde birebir uyuyor.
Sadece hondanın müşür 2 kablolu. Bunlar 3 kablolu. Dikkat edilmesi gereken nokta doğru kabloyu doğru uca takmak. :D
İşlevsiz olan 1 kabloyu kesip diğer 2 kabloyu bağlamanız gerekiyor.

Problem Çözülmüştür.

Merhaba,

Sadece hondanın müşür 2 kablolu. Bunlar 3 kablolu. Dikkat edilmesi gereken nokta doğru kabloyu doğru uca takmak. :D

Problem Çözülmüştür.
bi kablo ucu verseydin, hangi renk kablo işlevsiz

Motosikleti
Ns200 15"
Merhaba,

Problem Çözülmüştür.
Merhaba,

Problem Çözülmüştür.
Geçmiş olsun, geri kalan para ile bolbol köfte yiyebilirsiniz. :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar