Honda Mühendisleri Güvenlik Ödülü Aldı

Abi ama olmaz ki bizim de sevgilimiz var....
Affetmek ne demek, büyüğümsün..

Abi olur da görür falan, durduk yerde iş almayayim başıma :) :mrgreen:

Ne alakası var abi :silent: Takip etmeyi bırak benim sevgilim üye bu siteye ve senin şu mesajın bizim kavga sebebimizdir.. Neden bunu yazma gereği duydun ki, ne gerek var.. Bişey mi dedim.. Takipteyse ne olmuş, sanki canım cicim dedim, siz bana neler söylüyosunuz Okan var dikkat edin diyor muyum ? Hem o nişanlısı yanındayken benimle msn de konuşuyor, sen yorma güzel kafanı... :bounce: Artı kanka olmayı nerden çıkardın ki, sadece arkadaşız.. Kankalık neyimizi gördün ?

tubiş sen aldırma ona boşver...kafamızı böyle şeylerle yormaya gerek yok...beni tanıyosun az çok benim ne düşündüğüm önemli...:bounce:

bu arada başlığa bakmıyodum mesajlar almış başını gitmiş...dedim kim ne konuşii bi baktım ortalık toz duman olmuş...:p

Valla bende tesadüf gördüm ya, hadi yatıyorum gari, sabah erken kalkacağım :p
Ayıptır söylemesi denize gideceğiz :queen:

Valla bende tesadüf gördüm ya, hadi yatıyorum gari, sabah erken kalkacağım :p
Ayıptır söylemesi denize gideceğiz :queen:

hadi yat sen bakem...daha dünkü çocuksun aşk meşk sevgili cısss ...o ne öyle...sen bizim fınfık kurdumuzsun...seni vermeyiz ellere...elimizde büyüdün be eşşek sıpası...ben abinim severimde döverimde...bak geliyom oraya...ne denizi bu bakem...nereye kimle gidiyon...izin aldınmı benden...zopalarım seni...bacahlarını kırarım senin gız..:queen:

her zaman demişimdir..HONDA hayat ondadır diye.:bounce:

iyi guzel diyorsunuz da birol bey sizin kullandiginiz motorun lastikleri cin mali.ve buyuk ihtimalle de su an bozuk durumdalar ve siz bunu turkiye sartlarindaki yollarda hissedemiyosunuz bi otobana cikip lastiklere dikkatinizi vermenizi onemle duyururum.Biz iki arkadas sirf o cin mali lastiklerin kurbani olduk aman dikkat olebilirdik de ama ucuz kurtardik motor paramparca oldu biz hastanelik olduk onunla atlattik.ama tek suc o cin mali lastiklerdeydi bence :rendeer:honda bazi motorlarinda cin mali lastik ve cin mali zincir kullaniyor bunlara dikkat edin en azindan bi sorun yasamadan o parcalari degistirin yoksa zinciriniz uzar ve bi yerde kopar ya da lastik bombelesmitir hafiften yatarak girdiginiz bi virajdan cikamayabilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar