Honda msx 125 modifikasyon

Arkadaşlar msx almayı düşünüyorum çok hoşuma gidiyor bütçemde var fakat performansı bana göre düşük 1-2 bin tl harcayarak kayda değer bi performans artışı yapılabilirmi. İsteğim en azından 110 km hıza duraksamadan çıkması en son 130 km hıza ulaşması. Orjinali 90 a kadar duraksamadan çıkıp 90 100 km arasını 10 saniyede tırmanıyor. Bilgi veren arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim :)

Peki dişlilerle oynasak üzerine performans egzoz takılsa nasıl bi artış olur :)

performans egzoz takmanız ıcın motor kadar bi ücret edemenız lazım kı buda sıze 1 hp belkı katar

Leo, akropovic tarzı egzozlar bin tl oluyor hem seside güzel oluyor, vitesli motorlarda fazla bilgim yok ama scooterda kayış, debriyaj bagaları,yayları, hava filtresi hatta pistonlar malossi marka değiştirilip 125 CC motorla 140 km hıza çıkabiliyor, 150 linklerden daha hızlı gidebiliyorsunuz ve hepsi 2000 civarı tutuyor bu tarz bi modifikasyon yapılabilirmi

Msx için Amerika'da big bore kit satılıyor. 180 cc falan. Getirme şansın varsa harika olur

Leo, akropovic tarzı egzozlar bin tl oluyor hem seside güzel oluyor, vitesli motorlarda fazla bilgim yok ama scooterda kayış, debriyaj bagaları,yayları, hava filtresi hatta pistonlar malossi marka değiştirilip 125 CC motorla 140 km hıza çıkabiliyor, 150 linklerden daha hızlı gidebiliyorsunuz ve hepsi 2000 civarı tutuyor bu tarz bi modifikasyon yapılabilirmi

akrapovic tam set 750 dolar :) 1000 lıraya sadece slıpon alabılırsın oda kazanc saglamaz

Msx için Amerika'da big bore kit satılıyor. 180 cc falan. Getirme şansın varsa harika olur
Fiyatına baktım 1500 tlye denk geliyor vergi ve takmasıyla 2500 tl olsa bütçem var yapabilirim ama o haliyle muayeneden geçermi ve satarken Türkiyede tek olduğu için verdiğin paranın karşılığı gelirmi acaba

power commander satan arkadaşlar var yurtdışından getiriyorlar bi bak derim

Çorum İl Temsilcisi
Bi çinli alıp 150-160 lara çıkabilirsiniz rahatlıkla. vereceğiniz para msx'e yaklaşmaz bile :)
Performans eksozu performans vermez. Sesi ve görüntüsü güzelse takılır.
Dişli ayarı ya torku yada top speed'i etkiler her iki durumda da birinden feragat edersin.
Silindir büyültme işlem işe yarayabilir msx'e göre performans kit var mı bilmiyorum....

Sana tavsiyem:

Bi mh drift al ikinci al. Bi piston silindir at performans kit 200-250 cc. Üst kapağı elden geçireceksin. ya taşla ya 250 cc olanı al. ön dişliyi büyültüyorsun. eğer ben biraz daha harcayayım dersen 6 vites şanzuman taktırabilirsni. O zaman gör performansı

Ben de msx kullaniyorum 235 ccye kadar kitler var orjinal gorunumu hic bozmuyor. Ama bi honda kadar guvenilir degiller bence. Power commander olayina hic girme. Bence en iyisi stock motor, hava filtresi ve egzoz. Motor seri olsun istersen arka disliyi buyutursun son hiza daha cabuk cikar ama daha yuksek devir cevirir.
Bu motoru alacaksan hiz beklentin olmaskn derim :) alirsan da honda msx 125 istanbul grubumuza beklerim eger istanbuldaysan.

Her tarafına chipler, filtreler, termignoniler taksan ne yazar kardeşim çay bardağı kadar piston var cub tan bozma bir alet.

Para biriktirip 250cc ye geçmen daha mantıklı olur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar