Honda Msx 125 hakkında?

16 yaşında bir bayanım. Bu motoru almayı düşünüyorum, kolay olur değil mi? İlk motorum olacak, 160 boy 42 kiloyum. Küçük ama lastikleri falan sıkıntı yapar mı? Geçeceğim yollar pek iyi değil çünkü.

Yanlış anlamayın ama o kilo ve boya bakarak güç tespiti yaparsak kullanabileceğiniz motorlar arasında msx var , daha ilerisine şuan pek bakmayın, ehliyet de yetmez zaten.Lastiklerin küçüklüğü yolun bozukluğunu daha çok hissettirir.Büyük lastikte yola daha çok temas olacağı için tutuş daha iyidir vs. vs. ama bence bu boy ve kiloye gidecek en iyi motordur,ya da çinli bakarsanız lifan pony de gidebilir.Bu boya pek büyük motor düşünmeyin ,ama yaş genç daha zamanla olur...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Mükemmel seçim (başka aday olmasa da) grom çok şirin kullanması da bir o kadar eğlenceli makine. Jant normal motora göre küçük / scooter'a göre büyük. Motora doğru oturur, vücudunuzun süspansiyonlarını da kullanırsanız yoldaki bozukluklar problem çıkarmaz. lastik sıkıntı yapar ,değiştirmeniz gerekli üstündeki lastikler oldukça kötü ,10bin liranın altında satılan tüm motorlarda olduğu gibi.

Kucuk oldugu dogru ama trafikte ilgi cektigi icin dislayan yok , hem msx normal bi scooter boyutunda, dikkatli kullandiginiz surece sikinti yasamazsiniz diye dusunuyorum. Simdiden keyifli surusler.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/154219-bayan-icin-ilk-motor-onerisi.html#post3740042

benim bildiğim yaş geriye gitmez, 2015 de 17 şimdi 16 ..teorik olarak 18 olman lazım değil mi :)

Trol le fiilin çekim halleri ;
Trolüm ,trolsün, trol,
Trolüz trolsünüz , troller,

Motosikleti
HONDA HORNET 750, HONDA PCX 125, YAMAHA X MAX 250 Tech Max
zamanında cansın övünün de kullandığı ve üniversitemde de bir kızın kullandığı motosiklet. Zorlanıcagınızı düşünmüyorum

msx iyi makina sağlam makinadır yanlızca tekerlerini değiştirmen gerekebilir bayanlar için iyi bir başlangıç olabilir bu arada herkezin bayramını kutlarım

trafikte 3 kat fazla sıkıştıracaklarına eminim ama tatil yörelerinde çok güzel olur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar