- Konu Yazar
s.a öncelikle eski üyeyim ama farkında deildim yeni üye olmak için tıkladın ztn üyemişim
mobylette,103,150hs,rx 115,vb çok motosiklet kullandım şuan 17 yaşındayım we antepliyim kinetic we 100 cup motorum war kendi motorumu kendim yapmayı çok sewerim hmn konuya geçiyorum bundan 2yıl önce bursadan bi kinetic aldık 2.el antepe qirdiğindden beri bir motor parası harcadım ama düzen tutmadı en son kayış,karbüratör tamir takımı,buji değişti silindir rektefe oldu fln filan( motorun modeli hızı hiç umrumda deil yediği kdr basarım normal srüş tarzım bu hiç yawaş gittiğimi hatırlamam) sabah okula qeç kaldım we çıkarttım garajdan son süraatt qidiyorum qazı kestiğim zaman stop edior çok zorr çalıştırdım ama sanki conta patlamış qibi qeliyordu bana çalıştırdım we tam gaz okula qeldim gazı kestim stop etti bende sinirlendim attım hmn okulun yanına çıkşta iterek ewe qetirdim o şekil attım motoru diğer 100 cupa biniorum we qeçen hafta canım sıkıldı dağıttım motoru pistonun üst kısmı sanki kaynak olmuşta kırılmış qibi zedenlemiş (delinmemiş) yani üüst kapak ta aynı şekilde yine sinirlendim düzmeden attım garaja yatıyor.. benim fikrim piston we üst kapak değişecek ama neden böyle olmuş ki çok merak ediorum. şimdiden teşekkürler ,saygılar :silent: