Herkese merhaba demek isterdim ama kimse yok ortalarda malesef ... Sanırım kimse motor üstünden inmiyor ...:thumleft:
Herneyse 5000 km ye yaklaşan değerlendirmelerimi paylaşmak istedim ...
1) Çok hoş olmamakla birlikte :flower: tokatlamadığım araç kalmadı diyebilirim ..(Kendime hiç yakıştıramamakla birlikte bu motor insanı gaza getiriyor n'apayım ) bunların arasında A6 , bmw gs advanture , marka ve modelini göremediğim bir race , hatta çeşme de kısa mesafede bir Maserati KSK plakalıydı kendilerinden özür diliyorum bir Karşıyakalı olarak ...
2) 150 km/h e kadar hızlanması gerçekten müthiş ancak bu hızdan sonra malesef çok zorlanıyor özellikle 2 kişiyken ... Aydın otobanında 2 kişi şiddetli rüzgar ve hafif yokuşa rağmen 180 km/h i gördüm ( tam gaz ) Tabi buarada full orjinal çanta takımının da bu duruma etkisi mutlaka oluyordur ...
3) Sürekli performanslı kullanımda yakıt 4 lt/100km ye çıkıyor ... Bu bile hiç bişey değil aslında ... Normal kullanımda 3.5 lt ama hiç çok sakin kullanıyım da en az ne yaktırır diyemedim çünkü illa birileri size gaza getiriyor ...

l:
4) Daha önceki motorum Hyosung Gt 250 R yani race oturum pozisyonuna sahipti ... açıkçası 130 ve üstü süratlerde rüzgardan etkilenmesi daha azdı ... Gerçi motor ağır olması sebebiyle bunu kompanse ediyor ama yine de rüzgara maruz kalma pozisyon itibarıyle ve wind screen e rağmen race oturma pozisyonundan daha fazla ... ( Bu arada Mert bey den bu hızlardaki Ermax deneyimini rica ediyorum ... Kendisiyle karşılaştığımızda tesadüfen wind screen e dokunduğumda oldukça gevşek olduğunu fark etmiştim olumlu olumsuz yorumlarını bizimle paylaşabilirse sevinirim ... )
5) Genelde motosikletin orjinali dışına çıkmayı sevmemekle birlikte uzun yolda selenin sertliğine ve yaslanabilmek amacıyla sisy bar değil belki ama onun benzeri bir formül geliştirmek gerek diye düşünüyorum ...
6) Yine aynı şekilde artçı için de orjinal topcase deki sırt dayama oldukça sert kalıyor hatta şehir içinde ani hızlanmalar sebebiyle acı verecek kadar rahatsızlık verebiliyor ...
7) Tüm bunların dışında hiç bir işe yaramayan sele altı bölmeye lpg dönüşümü yapmak üzere lpg tankı konulabilir mi diye uçuk fikirler geçiyor aklımdan ... :queen: Ancak bu bölgenin motora yakın ve ısınan bir bölge olması bir problem çıkartabilir diye de düşünüyorum ... Eski aracım olan Opel Meriva da lpg deneyimim olmuştu ve çok da memnun kalmıştım ... Aslında uygulanabilse zaten çok ekonomik olan yakıt sarfiyatını inanılmaz seviyelere düşürebiliriz ...:thumleft:
Bu arada sitem etmeden de geçemiyeceğim bu forum çok ihmal ediliyor ve hiçbir dayanışma ya da organizasyon olmaması beni üzüyor açıkçası ... İzmir de kaç arkadaşımız var bilemiyorum ama herhalde yakın şehirlerle beraber bir organizasyon yapılsa en az 10 motorluk bir grupla yol yapar tanışıp tüm bunları yüzyüze konuşma imkanımız olurdu diye düşünüyorum ...
Hepinize saygı ve sevgilerimi sunuyorum ...