honda innova 122 kmh...

başarılı bir çekim tebrikler ama çok tehlikeli bir kamyon yanından geçse tek ele toparlayamasın motoru insanın başına bir defa gelir allah korusun gencecik adamsın cektiyin video dahamı ünemli hayatından onun için büyle şeylere gerek yok seni ve diyer motorcu arkadaşlarımızı düşündüğüm için süylüyorum saygılar:rendeer:

way ne kaçıyor yaw yakında bende koycam kanuni tigrina 150kmh warmı iddaya giren yaparım ben bu hızı euehueheueheueh:cherry: ama innova iyi kaçıyor yaw

Evet hakketten ıyı motor :) Yaw Honda Muhds lerı bılmıyomu 5 koymayı demekkı motor cevıremezmıs ondan koymamıslar :)

bi ara telefonu ters çevirdinya ben tırstım düşüyorsun sandım ama motor iyi gidiyor honda ya çine benzermi

bence pek yakında bu cup modellerine 5 vites ve devir saatide koyarlar satış politakası yani. ama o zaman fiyat 500 ile 1000 ytl arası artar. birde bu cup modellerini yamaha nouvo gibi yapsalar yani orta sehpayı biraz daha scooter a benzetseler estetik açıdan daha güzel olur ve biraz daha heybetli geniş bir yapıda yapabilirler ne biliyim buda benim fikrim....

arkadaşlar motor daha 800 km de motor sıfır yani. şu an ikinci el bir cbr 125 almak istiyorum yada takasda yapabilirim ilgilenen olursa pm den msj atsın lütfen.....

Son düzenleme:
Motoru yeni almamış mıydın sen ? Sıfır aldın diye biliyorum, rodajını tamamladın mı ?

rodaj 500 km innovalarda. ewet sıfır aldım daha büyük cc bir makinayla taksalayabilirim ama....

Helal olsun hondaya ben bu motosikletin bu kadar basacağını bilmiyordum. Vidyo iyi olmuş hem bu motorlarda son hızı arayanlara kaynak olur Üstelik satarken izletirsin alıcıya Onunda Hosuna gider ufak motor 122 km hız der alır :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
İnnova gibi motor varmıya...
Bende düz yolda 130km/h gördüm.
Kapanarak 133km/h...
Yokuş inerkende Allah ne verdiyse kapandığımda 140km/h ibrenin sonunu rahat bir şekilde görüyor.
Bu motor daha 500km civarı daha açılmamış 122km/h hız yapıyor.Hele bi açılsın şöyle 4000-5000kmde sen o zaman gör en az 130kmh

Son düzenleme:
arkadaşlar bence sadece honda diye paranızı kaçırmayın bende çok araştırdım ve sonunda honda kinetik'in hint malı olan kms aldım 125cc lik bir motor zaten tip olarakta motor gücü olarakta innovanın aynı 130rahat görüyo gücüde çok iyi parçalarda innovanınparçalarınla aynı arka stop lambam kırıldı innovanın kini aldım taktırdım tıpkı uyuyo üstelik innova 3500tl kms 1850tl tip,motor,güç aynı siz bilirsiniz sonuçta hepsinin parçası çin'den gelio ama ben marka binmek istiyorum derseniz ayrı tabi... ha bu arada 1depo benzinle 160km rahat gidiyorum...

Forumdan Uzaklaştırıldı
innova ile iki kişi 135km görmüştüm ama boş iş o ayrı konu...

Yolda bir çakıltaşı denk gelse bitti işin saçma sapan işler yapmayın..

Aferin size çok başarılısınız.
Biraz modifiyeyle 150, 160 km. hızlara da ulaşırsınız.

Ama satarken ilanlarınıza bunları yazın e mi?
"Çok temiz motor", "hiç zorlanmadı", "rodajı itinayla yapıldı" falan gibi cümleler yazmayın o ilanlara... :wiinkk:

Uzun yolda gidemez diyenler utansın:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar