Honda, Hornet 600

Hornet müthişş.Cadde tarzında en hoşuma giden makina diyebilirim.Bal rengi çok göz alıcı ve çizgileri baştan çıkarıcı..
Kaska bittim bende benim kaska birşeyler düşünüyordum.Kopyalamaktan pek hoşlanmam ama Copyright ını sahibi verirse yapmak isterim:D Biraz daha uzun iplisini belki.Gladyatörden punk a döner;)

hornet 250 nin görünümü de fena değil bizim bu 600 lük motora güç getmez ama 250 için belki birşeyler yapardık ne oldu bu motora iyi değilmiydi de kaldırdılar üretimden tam bigim yok belkide türkiyeye getirmiyorlardır

Hastayım bu makineye ilk gördüğüm günden beri.Paylaşım için teşekkürler.

Hornet müthişş.Cadde tarzında en hoşuma giden makina diyebilirim.Bal rengi çok göz alıcı ve çizgileri baştan çıkarıcı..
Kaska bittim bende benim kaska birşeyler düşünüyordum.Kopyalamaktan pek hoşlanmam ama Copyright ını sahibi verirse yapmak isterim:D Biraz daha uzun iplisini belki.Gladyatörden punk a döner;)

Tabiiki, hosuna gittiyse sende yapabilirsin, izin istemene gerek yok
benden ise hic mahsuru yok :)
Ama bitirmis halinin resmini görmek isterim :cat:

Yukarda da yazdigim gibi, o kaskin üzerindekini ben kendim yapistirdim.
Patex kullandim vede 300 e kadar hiz denemesi yaptim ve kopmadi :) :cat

zuhahahaha...koptum burda gulmekten..yapistiriciyi da boyle mi test ediyosun? 300 e kadar hiz yapmis.. cikmamis:) puahaha... hocam,sen sandalyenin saglamligini nasi test edersin?bi annat yau:)
kask da guzel olmus:)ama sanki sari olsaydi kaskin rengine de mi uyacakti ne..:)

zuhahahaha...koptum burda gulmekten..yapistiriciyi da boyle mi test ediyosun? 300 e kadar hiz yapmis.. cikmamis:) puahaha... hocam,sen sandalyenin saglamligini nasi test edersin?bi annat yau:)
kask da guzel olmus:)ama sanki sari olsaydi kaskin rengine de mi uyacakti ne..:)

Denemek sart :wiinkk: test etmeden neyin iyi yada kötü oldugunu nasil anlayabileceksin ?
Sandalye isine gelince o da kolay, seni oturttururdum ilk önce :mrgreen::rendeer:

Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650
Denemek sart :wiinkk: test etmeden neyin iyi yada kötü oldugunu nasil anlayabileceksin ?
Sandalye isine gelince o da kolay, seni oturttururdum ilk önce :mrgreen::rendeer:

:cherry: heheheheheheheheheheheheh :queen:

Mükemmel bir motor yaa.. Param olsa düşünmeden alacağım model!!

:pale:

bu arada birşey sorayım. aşagıda resimdede gösterdim ince kablonun baglı oldugu cihaz ne? motorda abs var acaba onunla ilgili birşey mi:silent: veya km saati ile ilgili olabilir mi:silent:

Selam

Arkadaş o resimde gördüğünüz ABS filan deil kilometre teli yok bu motorda elektronik olduğu için sensör o yani km yi saymak için sensör.

2007 hornet biraz pahalı geldi bana. 20.000 ytl 600cc için çok değil mi sizce de?

harika bi motor tavsiye ederim 120 bg ye yakın gücü var harika bi makina sıfır almayı düşündüğüm maknalardan birisi bu...

yaw bu makinaya bayılıyorum,

özellikle sarı rengi süpper.

hele hemen uçuşa geçecekmiş gibi duruşu yokmu bitiriyo beni

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yine biri hortlamış..

heralde dijital bisiklet kadranı

sensörü ön pirketeye bağlanıyo mıknatıs da jant teline..

2005 Model, Honda Hornet 600

Arkadaslar bu motora tesadüfen bindim, Motor kullanmak ve zevk,
adrinalin sadece Racing motorunda olmadigini bu süper Hornet bana tekrar gösterdi.
Horneti kullanmak okadar zevkli ki ve heycanliki bunu anca hissedebilmek icin yasamaniz lazim.
1000 lik Racing makinenin verdiyi stress nerde !!
Hornetle heryerde sadece dip gaz, korkusuz ac gazi,
ama dikkat bu 600 lük coook tehlikeli vede görünüsünden cok daha güclü ayrica aninda insani asiliyor ve kendisine bagliyor.
Bu motor degil sanki bisiklet, okadar rahat ve hafif kullanimi var :cat:

Sizi dahada cok bekletmek istemiyorum ve Hornetle hayir ’’Süper Hornetle’’ yaptigim testimi anlatmaya calisayim…

Motorun üzerine bindigim zaman oturus posisyonun nekadar farkli oldugunu ayrica Racing motoruyla hic ama hic alakasi olmadigini zaten biliyordum
ama acaba bu oturus posisyonuna Alisip alisamayacagimi cok merak ediyordum.
Insan gercekten cok cabuk alisiyor ve altindaki motora hemen güveniyor zaten bu hissi motor hemen veriyor,
buda bana makinenin kalitesini gösteriyor.
Motorun marsina basip hemen güzel günesli bir havada ciktim yola simdik ne desem yalan olur Autobahn hayir hic cikmadim bile neden?
Bu motor yaris motoru degil,
ayrica hic rüzgara karsi korumasi yok ben bu motorla Otobanda top speed degil ben bu makineyle Zevk yapmak istiyorum
karayoldan herzaman gittiyim bölümünde bu motoru biraz kosturmak istiyorum. Ve ilk kilometrelerde beni gercekten sasirtan
motorun kivrakligi oldu hele hafifliyini anlatamam bukadar hafif ve kolay hicbir makine kullanilamaz
Bu motor degil, sanki bisiklet
Motoru alt devirlerde cok güclü ve gazi acinca müthis bir gürültüyle ilerlemek istiyor
Virajlar sanki düzeliyor okadar hafif ve rahat virajlara yatiyor.
Tek üst devirlerde tabiki belirli bir bölümden sonra gücü zayifliyor ve insan icinden biraz daha Power istiyor ama buda 900 lükte var.
Eminim bir 900 lük Hornetle daglik kisa düzlükler olan cok kivrak yollarda 1000 lik makinelere karsi saklanmaya hic gerek yok
hatta bence onlar saklanmalari lazim.
Bu hornete yetismek cok zor yada imkansiz gibi birsey.
Firenleri mükemmel, dazaji cok basit ayrica tek parmakla kullanabiliniyor okadar hafif ama coook etkili.
Kalitesi zaten anlatmama gerek yok
herzaman bilindiyi ve tanindigi gibi Honda kalitesi var.
Arkadaslar inanin 600 deyip gecmeyin bu Hornet sizide asilayacak…

Hornet I Love You :cat: :cat:

a42dx5.jpg

a33ad5.jpg

harika paylaşım...sana yakışan şekilde.....:cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
kaskını yiyim senin egsozlar artçının bi yerini yakmaz dimi..

selam arkadaşlar şu an bende zaten var honda hornet 600 yeni aldım gerçekten mükemmel bir motorsiklet :)

@caner_01 bir iki resim yüklersin, sıfır mı aldın?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar